Спецпроєкти

У продажі з’явився останній наклад браслетів «Азовсталь. Символ незламності». Тепер доступна доставка за кордон


У продажу з’явився останній наклад браслетів «Азовсталь. Символ незламності», виготовлений з 17-метрових сталевих літер «ВІРЮ В ЗСУ», які протягом місяця стояли біля підніжжя найбільшого прапора України.

Браслет коштує 1500 грн, а придбати його можна не тільки в Україні, але й в Європі, США та Канаді. Весь прибуток від продажу останнього накладу піде на флот морських дронів, які захищатимуть Україну від російських атак.

01/2

Кожен браслет створений з 5 грамів останньої довоєнної партії металу легендарного комбінату «Азовсталь» Групи «Метінвест». Дизайн браслетів розробив ювелірний дім SOVA.

Купити браслети можна на сайті ROZETKA з безкоштовною доставкою в точки видачі бренду, а також у магазинах SOVA.

Браслети з останнього накладу «Символ незламності. Азовсталь» також можна замовити з-за кордону, оформивши міжнародну доставку Новою поштою. По Україні Нова пошта доставляє браслети до відділень своїм коштом.

Для корпоративних замовлень передбачена спеціальна форма замовлення

Першу партію браслетів з останньої довоєнної партії «Азовсталі» представили на початку жовтня – тоді весь наклад у 10 000 символічних прикрас розкупили за лічені години. Другий наклад у 20 000 браслетів розпродали за два дні.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь