Спецпроєкти

McDonald’s відкриває новий заклад на Оболоні: це флагманський ресторан з концепцією для сімей з дітьми


У Києві відкрився новий McDonald’s на Оболоні, йдеться у пресрелізі компанії. Заклад планували відкрити ще до початку повномасштабного вторгення.

Ресторан на Оболоні є другим в Україні флагманським рестораном зі спеціальною концепцією для сімей з дітьми. Усередині та ззовні закладу облаштовані дитячі гірки, розсувні столики, які можна збільшувати для великих компаній, унікальна графіка на стінах у стилі дитячих малюнків. А сам заклад розташований біля Оболонської набережної та парку «Наталка».

У залі ресторану – 254 місця для гостей на двох поверхах і 98 на терасі. Також у залі працюють 12 екранів терміналів самообслуговування.

Під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Команда оперативно видає уже оплачені замовлення.

Інформація про відкриті і тимчасово закриті заклади  в режимі реального часу оновлюється на сайті McDonald’s.

Загалом в Україні відновили роботу 63 ресторани McDonald’s. Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів можна на сайті та в мобільному застосунку мережі (в AppStore та Google Play).

Адреса закладу: вул. Володимира Івасюка, 12-С поруч з Оболонською набережною
Години роботи: з 07:00 до 21:00

Раніше ми повідомляли, що книгарня «Сяйво книги» ініціювала благодійний проєкт-бібліотеку – тут можна залишити подарунок для дідусів і бабусь.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь