Спецпроєкти

UNITED24 та Uber збирають мільйон доларів на реанімобілі


Uber разом із UNITED24 розпочинають міжнародну фандрейзингову кампанію «Keep Ukraine Moving», щоб зібрати кошти на автівки швидкої допомоги і водночас розказати світові історії українських водіїв, які допомагають країні під час війни. 

Подробиці

Разом із запуском кампанії «Keep Ukraine Moving» UNITED24 та Uber закликають світ об’єднатися  для підтримки України та медиків, які щодня продовжують рятувати життя. 

Для цього їм потрібні реанімобілі типу С — спеціалізовані автівки, обладнані дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та апаратами штучної вентиляції легень.

«Після дев’яти місяців повномасштабної війни героїчний народ України як ніколи потребує нашої підтримки. Українські водії Uber допомогли країні у неймовірно скрутний час, і ми хочемо поділитися зі світом історіями їхньої хоробрості», — регіональна менеджерка Uber у Європі, Африці та на Близькому Сході Анабель Діаз.

Ціль — зібрати мільйон доларів на реанімобілі. Uber подвоїть цю суму.

Компанія просуватиме фандрейзингову кампанію у своєму застосунку у США, Канаді та Європі, а також на власних медіаканалах у всьому світі. Зробити внесок та дізнатись історії хоробрих українських водіїв також можна на спільному лендингу Uber та UNITED24.

«Завдяки роботі UNITED24 для українських медиків уже придбали 90 автівок швидкої допомоги, але потреба вимірюється сотнями машин, тож цей проєкт дуже на часі», — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Раніше ми розповідали, що амбасадори UNITED24 оголосили спільний збір на генератори. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь