Спецпроєкти

Книга «Ukraїner. Країна зсередини» очолила топ продажів на Amazon


Книжка «Ukraїner. Країна зсередини» очолила топ продажів на Amazon у категорії Hot New Releases in History of Ukraine. Про це повідомляє пресслужба Держкомтелерадіо.

Подробиці 

«Ukraїner. Країна зсередини» – книжка за мотивами масштабної експедиції Україною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила всі історичні регіони країни.

Англомовна версія книжки “INSIDE UKRAINE. A Portrait of a Country and its People” вийде 16 лютого у британському видавництві Batsford.

«Це переконливий візуальний портрет справжньої України, з любов’ю створений українцями за роки до нинішньої війни. Вона відображає справжнє розмаїття цієї величезної країни, другої за величиною в Європі, від мальовничих лісових сіл до великих міських житлових проєктів, приголомшливих гірських пейзажів і лиманів до промислових кар’єрів і середньовічних фортець», – зазначають у Batsford.

Видання міститиме понад 350 фотографій, а також QR-коди, які ведуть на лонгріди на вебсайті Ukraïner.

Раніше ми повідомляли, що у 2021 році команда Ukraїner вирушила в експедицію Україною, щоб задокументувати традиції святкування Різдва та Маланки. У результаті створили серію документальних репортажів та книжку «Різдво та Маланка», що фіксують унікальні автентичні традиції святкування українців.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь