Спецпроєкти

Київ можна не тільки побачити онлайн, але й почути: на туристично-культурному хабі з’явились нові аудіогіди


На порталі туристично-культурного хабу можна відвідати один із 16 маршрутів, що доступні з аудіосупроводом. Усі маршрути доступні до прослуховування безкоштовно, повідомляє Департамент інформаційно-комунікаційних технологій.

Подробиці

Дізнатися про минуле і сучасне київської гастрономії, подивитися на Київ із висоти пташиного польоту, поєднати сучасний центр міста з історичним Подолом, або сконцентруватися на парках – можна обрати власний маршрут із 16 доступних за посиланням.

Увагу розробники приділили інклюзивності прогулянок. Завдяки адаптивному інтерфейсу, створеному під потреби людей з порушеннями зору, кожен охочий може «гуляти» такими маршрутами онлайн.

Туристично-культурний хаб Києва вже відвідало близько 400 тисяч користувачів з-понад 30 країн світу.

На порталі хабу також можна дізнатися про туристичні локації, актуальні події та знайти інформацію про туристично-інформаційні центри, аудіо та 3D-тури містом, карту метро, міський транспорт тощо. 

В окремому розділі також можна переглянути 3D-тури зруйнованими та пошкодженими будівлями Києва внаслідок російської агресії.

Раніше ми розповідали, що на залізничному вокзалі столиці відкриють фотовиставку  «Київ – незламне серце Європи», де покажуть життя мешканців Києва та приміських містечок в умовах російської агресії. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь