Спецпроєкти

«Sandbox Kids»: в Одесі відкрився безпечний креативний простір для дозвілля дітей – як взяти участь


28 січня у  коворкінгу Impact Hub Odesa відкрився благодійний центр для дітей віком від 5 до 12 років з  майстер-класами та гуртками. 

Подробиці 

Sandbox Kids – це простір дитячого дозвілля, де батьки можуть за благодійні внески залишати дітей та не перейматися за їх безпеку.  Всі заняття проходять на спеціально-обладнаному -1 поверсі з підключенням до власного генератору.

Місія центру – полегшити життя родин під час воєнних реалій. 

Авторки ідеї проєкту – дизайнерка Юлії Паскаль та адвокатка Інги Кординовська. Вони сподіваються, що Sandbox Kids допоможе сім’ям, які вимушено переїхали до Одеси, та посприяє їх інтеграції у життя міста. 

Як все працює 

Простір поділений на три різні зони::

  • спортивно-ігрова зала «Руханка»: де проводяться заняття з бальних та сучасних танців, класичного балету, йоги, бойових мистецтв, акторського мистецтва;
  • творча майстерня: де відбуваються майстер-класи для розвитку дрібної моторики, уяви, креативного мислення, естетичного сприйняття;
  • «Лабораторія»: де діти можуть вивчати робототехніку, фінансову грамотність, програмування, професії «майбутнього», основи інвестування.

Режим роботи

З 9:00 до 19.00 у будні:

  • З 9 до 15.00 – простір працює для дошкільнят; 
  • З 15.00 до 19:00 – проводимуть майстер класи під наглядом педагогів. 

Підтримати проєкт можна за межами Україні, задонативши тут

Адреса центру: 

вул. Грецька 1А, -1 поверх (приміщення Impact HUB Odesa)

Раніше ми розповідали, що онлайн-школа математики Mathema проводить безкоштовні онлайн-уроки для дітей, постраждалих від війни. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь