Спецпроєкти

Twitter планує продавати нікнейми – яка причина


Компанія розглядає можливість запровадити новий спосіб монетизації соцмережі за рахунок продажу нікнейнів через онлайн-аукціони. Про це повідомляє New York Times

Подробиці 

Співробітники Twitter наприкінці минулого року розпочали обговорення про продаж імен користувачів для отримання нового джерела доходів. Таким чином Ілон Маск намагається реанімувати бізнес компанії, повідомляють анонімні джерела. 

Інженери компанії запропонували проведення онлайн-аукціонів, на яких учасники зможуть робити ставки за нікнейми. Видання зазначає, що цінність мають лише унікальні нікнейми на кшталт назв брендів або імен відомих персон. Передбачається, що продаж нікнеймів з аукціону дозволить Twitter збільшити прибуток.

Маск заявив минулого місяця, що хоче почати видалення неактивних акаунтів і звільнити 1,5 мільярда імен користувачів. 

Відтоді як Ілон Маск очолив Twitter в кінці жовтня, корпоративні рекламодавці пішли у відповідь на те, що генеральний директор Tesla звільнив тисячі співробітників і запровадив платну функцію верифікації. Через запровадження системи шахраї змогли видавати себе за публічні компанії у мережі, що призвело до величезних збитків компаній.

Раніше ми розповідали, що Twitter повертає політичну рекламу, яку заборонили у 2019-му. Цей крок був пов’язаний з прагненням Ілона Маска таким чином збільшити доходи. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь