Спецпроєкти

Інклюзивна пекарня Good bread відновила продаж кексів: як замовити

Інклюзивна пекарня Good bread from Good people, яка з початку повномасштабної війни призупинила продаж кексів і випікає безкоштовний хліб, відкрила передзамовлення на ексклюзивний лимонний кекс з маком. Кекс випікають за рецептом інфлюенсерки, PR-фахівця та арт-директорки Юлії Лункової.

Юлія провела день у пекарні, попрацювала на кожному процесі виготовлення хліба і разом з командою Good bread спекла кекс за власним рецептом. П’ять кексів розіграли серед тих, хто задонатив на хліб для жителів Харківської області.

Подробиці

Пекарня Good bread працює з вересня 2017 року. Вона навчає та соціалізує людей з ментальною інвалідністю, допомагає їм соціалізуватися і адаптуватися до життя в суспільстві.

З 24 лютого 2022-го компанія випікає та безкоштовно передає хліб на деокуповані та прифронтові території. Щодня випікають 1500-2000 хлібин. За майже рік повномасштабної війни Good bread безкоштовно передала майже 300 000 хлібин на деокуповані та прифронтові території Харківської, Донецької та Херсонської областей. 

Через повномасштабне вторгнення пекарня зосередилися на виробництві хліба і майже на рік призупинила продажі кексів. Зараз передзамовлення ексклюзивного лимонного кексу доступно до 1 березня – у перші дні весни замовники вже отримають десерти.

Замовити кекс можна на сайті.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь