Спецпроєкти

Prometheus запускає безплатні психологічні курси – для кого та як взяти участь


Prometheus разом з ГО «Ла Страда-Україна‎», Українським католицьким університетом та психологами-практиками розробили чотири безплатні курси. 

Мета курсів – допомогти постраждалим від війни з психологічною адаптацією.

Курси доступні для реєстрації:

«Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та професійно надавати допомогу постраждалим: керівництво для фахівців та фахівчинь‎».

Курс складається з теоретичної основи та практичних компонентів, спрямованих на покращення комунікації спеціалістів із постраждалими людьми.

Інформація буде корисною представникам державних установ, спеціалізованих гуманітарних та громадських організацій.

«Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та надавати допомогу постраждалим: що має знати кожен та кожна‎».

Курс базується на міжнародних стандартах і поєднує в собі теоретичну базу з питань протидії сексуальному насильству, пов’язаному з війною в Україні. 

Цей курс допоможе людям, які зазнали насильства, волонтерам, журналістам та представникам громадських організацій.

«Травматичний досвід і ПТСР: інструментарій для психотерапевта‎»

Лектори розкажуть про основні психотерапевтичні підходи до роботи з клієнтами з таким досвідом і розглянуть доказові методи консультування.

Курс буде корисним фахівцям у галузі психологічної допомоги, які прагнуть підвищити свою кваліфікацію в цьому напрямку.

«Як адаптуватися на новому місці? Курс психологічної реінтеграції ВПО‎»

Курс допоможе внутрішнім переселенцям отримати якісну психологічну підтримку під час адаптації  до нового життя. Лектори розкажуть, як можна знайти нову роботу та знизити внутрішню тривогу.

Раніше ми повідомляли, що Prometheus відкриває доступ до безплатних IT-курсів, створених The Linux Foundation – фахівців з провідної ОС та амбасадорів відкритого програмного забезпечення. 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь