Спецпроєкти

Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» став рекордсменом кінопрокату за перший вікенд


Анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» став рекордсменом касових зборів серед українських релізів за результатами першого вікенду. Про це повідомляє Film.ua Group.

Подробиці 

За перший вікенд кінопрокату – 4-5 березня – мультфільм «Мавка. Лісова пісня» зібрав 24,9 млн грн. Загалом було продано понад 189 000 квитків. 

Водночас успішний у кінопрокаті фільм «Щедрик» за вісім тижнів зібрав понад 84 000 глядачів.

Анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» виробництва студії Animagrad (FILM.UA Group)  вийшов в український кінопрокат 2-го березня.

Права на показ мультфільму вже купили понад 30 країн світу: США, Канада, Франція, Італія, Іспанія, Португалія, Польща, Румунія, Хорватія, Естонія, Латвія, Литва, Албанія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Сербія, Словенія, Чехія, Болгарія, Угорщина, Норвегія, Данія, Ісландія, Швеція, Фінляндія, Греція, Монголія, а також країни Близького Сходу та Північної Африки. 

У попередньому матеріалі ми розповідали, що студія Animagrad (FILM.UA Group) презентувала першу добірку саундтреків до «Мавка. Лісова пісня», до якої увійшли переспіви українських народних співанок, етномузика та сучасні пісні.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь