Спецпроєкти

Якщо у вашій стрічці Twitter забагато рос.контенту, можливо, проблема в розділі «інтереси» – як це виправити?


Українські користувачі/-ки Twitter днями почали обговорення щодо вмісту їхніх стрічок. З популярних скарг – велика кількість російських тем, які не є релевантними.

Проблема в розділі «Інтереси»: саме тут можна побачити багато чого цікавого – наприклад, що серед ваших інтересів несподівано виявився рамзан кадиров чи моргенштерн. Навіть якщо ви не шукали ці акаунти/теми в твітері, але випадково побачили відповідне відео, яке поширив хтось у стрічці, і переглянули його, це може відобразитися на інтересах.

Редакція bit.ua теж перевірила розділ «Інтереси» в особистих акаунтах – і виявилося, що поряд з дійсно актуальними для нас темами (art, cosmos, science, cats) є чимало тих, які взагалі не відповідають нашим інтересам, як-от російські політики, пропагандисти та рос.виконавці.

Як можна почистити стрічку від непотрібного контенту?

Відкрийте вкладку «Інтереси» (вона у налаштування, у підрозділі про приватність та безпеку). Там ви побачите перелік тем, які Twitter сприймає як цікаві вам.

Приберіть галочки з усіх тем, які вас не цікавлять.

Також можна переглянути свої підписки: можливо, ви підписані на рос.акаунти, через що у вас у стрічці теж може з’являтися такий контент.

Раніше ми повідомляли, що Twitter стане першою соціальною мережею, яка дозволить рекламу канабісу в США.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь