Спецпроєкти

У магазинах MasterZoo можна «усиновити» чотирилапого друга: як працює проєкт з адопції?

У зооритейлі MasterZoo запрацював проєкт адопції тварин – це допоможе котам і собакам з притулку знайти домівки. У магазині можна обрати для себе песика або котика по фото та інформації про нього, а також отримати консультацію з догляду і подарунковий бокс.

У компанії пояснюють, що ситуація зі збільшенням кількості безпритульних тварин загострилася після 24 лютого 2022-го. Частина притулків зруйновані, ще багато просто переповнені і не можуть прийняти багато тварин. 

Як працює проєкт з адопції?

  • В частині магазинів MasterZoo є стенди з фото та інформацією про тварин, яку надають притулки та перевіряють спеціалісти. 
  • У зоомагазині можна обрати собі собаку чи кота, дізнавшися про неї/нього зі стенду. 
  • Консультанти розповідають про тонкощі поводження та догляду за обраним пухнастиком (попередньо пройшли відповідне навчання).
  • MasterZoo надає подарунковий бокс, де зібрали ласощі та засоби для догляду за кішкою чи собакою для комфортної адаптації та підтримки тварини в новій сім’ї.  
  • Через декілька днів обранець прибуває до вашої родини.
  • Якщо стосунки з улюбленцем не склались з будь-яких причин, є можливість зв’язатись з притулком та повернути його. Але в жодному разі не можна залишати тварину на вулиці!

Проєкт з адопції тварин працює вже у 25 зоомагазинах й планує розвиватися, адже на сьогодні в MasterZoo 132 магазини по всій країні. Уже дві тварини знайшли люблячі сім’ї та нові домівки. 

Раніше ми повідомляли, що 10 українських вокзалів отримали поїлки для чотирилапих.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь