Спецпроєкти

Приготувати вечерю або замовити: ідеї для твого смачного дозвілля


Цінність часу стає особливо зрозумілою, коли стоїш у довгій черзі на касі супермаркету або готуєш складну вечерю. Не гаяти дорогоцінні години життя і насолоджуватися ними допомагають зручні сервіси – наприклад, доставка продуктів та товарів, завдяки якій ти отримаєш все необхідне буквально за лічені хвилини.

Разом з сервісом швидкої доставки LOKO підготували фановий тест, який допоможе дізнатися більше про супермаркети і можливість замовити все потрібне. А також потурбувалися, щоб у тебе були класні ідеї для обіду чи вечері – залежно від того, чи є в тебе натхнення готувати або ж хочеться просто отримати готові смачні страви прямо додому.


 

Приготувати вечерю чи замовити: рецепти та ідеї на обід та вечерю

Складність: легко
Час приготування: 50 хвилин

Міленіали вигадали макарони з тюфтельками – так можна описати пасту з мітболами. Втім, чи є різниця, як називати цю страву, якщо легка у приготуванні, а ще неперевершено смачна? 

Приготування

  1. Дрібно нашатковану цибулю обсмаж в глибокій пательні до прозорості. Коли вона стане м’якою, вичави до неї два зубчики часнику та смажимо ще буквально хвилину. 
  2. Томати пелаті дрібно наріж чи перебий у блендері. Додай на пательню разом зі спеціями (тут знадобиться ще зовсім трішки цукру, аби томати не сильно кислили). Перемішай, доведи до кипіння і зменши вогонь.
  3. Переходимо до фаршу: додай до нього улюблені спеції, добре вимішай. Сформуй невеликі кульки (приблизно як волоський горіх), виклади на пательню в томатний соус. Важливо – тюфтельки мають лежати на сковорідці в один шар. Тепер накрий кришкою, доведи до кипіння, після чого зменши вогонь та готуй тюфтельки ще 20-30 хвилин. 
  4. Відвари улюблену пасту відповідно до інструкції. Розклади по тарілках, зверху полий томатним соусом і клади мітболи.
  5. Тепер справа за салатом: дрібно шаткуй молоду капусту, а огірки і редис наріж тонкими кружальцями. Склади в миску, додаємо сіль і перець, сметану (за бажанням – зернову гірчицю), а після – добре перемішай. 

Рецепти страв надані сайтом shuba.life.

Замовити – доставка пасти з Positano

Коли навіть на приготування пасти бракує сил, на допомогу приходить доставка. Посеред метушливого робочого дня або наприкінці, коли хочеться відпочити і смачно повечеряти, можна замовити справжню італійську пасту з ресторану.

Наприклад, у Positano готують спагетоні ала салернітана з томатами пелаті, часником, моцарелою, парміджано та петрушкою, або ж спагетоні Пуверіела з гуанчале, пекоріно та парміджано. Тож замість години на приготування ти чекатимеш на тільки-но приготовану пасту всього 20 хвилин – і за цей час встигнеш переглянути улюблену серію класичних серіалів на кшталт Офісу або Клініки.

Замовити доставку з Positano можна через сервіс LOKO у застосунку “Сільпо”.

Складність: легко
Час приготування: 45 хвилин 

Замість звичних гарнірів спробуй цвітну капусту – вона чудово поєднується з рибою та вершковим соусом, а також з пікантно-гострим салатом з огірків.

  1. Заздалегідь розморозь минтая, прибери зайву вологу та кісточки. Шматочки риби посоли та натри перцем та іншими спеціями за смаком.
  2. Тепер справа за соусом: розігрій (не до кипіння!) молоко в невеликій кастрюлі, паралельно розтопи в сотейнику вершкове масло. До масла додай борошно і трошки посмаж. Потім обережно влий молоко та постійно помішуй вінчиком. Додай трішки солі та мускатного горіху. Наприкінці засип натертий твердий сир і перемішай вінчиком, поки сир не розплавиться.  
  3. Розбери цвітну капусту на суцвіття. Вари в підсоленій воді 2-3 хвилини від закипання.
  4. Форму для запікання трохи змасти соусом, виклади минтая і зверху – цвітну капусту. Залий соусом та став запікатися до духовки – температура 185 градусів, приблизний час – 20-25 хвилин.
  5. Тепер готуємо салат. Тонкими кружальцями наріж огірки і склади в миску. У невеликій банці змішай олію, соєвий соус, мед, пластівці чилі за смаком та розчавлені зубчики часнику. Суміш струси в банці, полий нею огірки та додай кунжутне насіння.

Рецепти страв надані сайтом shuba.life.

Тут можна замовити будь-які товари з 3000 найменувань з Сільпо, а також страви з-понад 300 ресторанів-партнерів, серед яких “Сільпо” Resto, «М’ясторія», «Багато лосося», Positano та інші. Замовлення можна комбінувати: якщо, наприклад, хочеш взяти на вечерю ресторанну пасту та вино з “Сільпо”. 

Середній час доставки – 22 хвилини, а найшвидша доставка зайняла всього 4 хвилини 32 секунди!

Користуватися LOKO просто та зручно: сервіс інтегрований в застосунок “Сільпо”. Щоб зробити замовлення, потрібно перейти до розділу Швидка доставка LOKO на головному екрані.

Замовити – теплий сет суші від «Багато лосося»

Від спокуси повечеряти суші або ролами важко відмовитися – та й чи треба? Тож замовити для себе коханого/-ї чи на двох можна теплий сет у закладі «Багато лосося» – і отримати його прямо додому завдяки LOKO у застосунку “Сільпо”.

У теплому сеті:

  • рол, запечений з креветкою і крабом,
  • теплий рол Каліфорнія з копченим лососем,
  • Філадельфія з обпаленим лососем татакі,
  • і, звісно, соєвий соус, імбир, васабі.

Не гай багато часу на побутові страви – їх можна спростити і використати цей час з більшою користю. Бажаємо смачної вечері без турбот!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram