У столиці відбудеться фестиваль локальної гастрономії True&Local
2–3 серпня у просторі «КультМотив» відбудеться 14-й фестиваль локальної гастрономії True&Local. Цьогорічна тема — «Медодай», присвячена меду та всьому, що з ним пов’язано.
Подробиці
У програмі — дегустації меду, тематична випічка, мінімузей із пасічницьким обладнанням та виставка сортів меду з різних регіонів України. Також на гостей чекатиме оформлення у стилі українського літа: з сіном, квітами, вуликами й стрічками.
На фудмаркеті свої продукти представлять понад 50 крафтових виробників. Київські шеф-кухарі готуватимуть страви з локальних продуктів, серед них:
- Вадим Гербут (Stories Cafe) — бао з телячими щічками
- Ілля Марчуков (128kyiv) — мініхот-доги
- Андрій Северенчук (Глек) — локальна класика у новому прочитанні
Також буде стритфуд від «Культмотиву» та рослинні альтернативи від eat me at і Meet Not Meat.
Серед іншого — експозиція «Пам’ять, що тане» зі справжнім восковим вінком нареченої, що поступово розтане під час фестивалю, нагадуючи про крихкість нашої культурної спадщини.
Протягом двох днів також пройдуть лекції, дегустації, дискусії та музичні виступи гурту «Щебіт», Molfar і молодих диджеїв.
Детальна програма за лінком.
Коли: 2–3 серпня, 12:00–22:00
Де: «КультМотив», вул. Спаська, 36/31, Київ
Вхід: вільний
Раніше ми повідомляли, що «Сільпо» запускає безкоштовний автокінотеатр на Оболоні.