Спецпроєкти

Mattel поповнила колекцію Барбі в образах видатних жінок світу


Компанія Mattel поповнила колекцію Role Models («Зразки для наслідування») для якої вона випускає ляльок Барбі в образах видатних жінок з усього світу.

Раніше ми писали про історію найпопулярнішої ляльки на планеті, та навіть розповідали про успішних україських role models в межах проекту з Mattel.

Колекцію з мексиканською художницею Фрідою Кало, американською режисеркою Петті Дженкінс («Чудо-жінка»), авіаторкою Амелією Ергарт, математиком в NASA Кетрін Джонсон та іншими моделями доповнили мініатюрні копії японської тенісистки Наомі Осаки, британської моделі Адво Абоа, китайської фотографині Чень Мен, американської актриси і активістки Яри Шахіді, бразильської серфінгістки Майї Габейру, а також російської гімнастки Ляйсан Утяшевої.

«Протягом 60 років Барбі надихає дівчаток по всьому світу і розкриває їх безмежний потенціал. Вона допомагає дітям бути більш вільними у виборі професії та способу життя, мріяти і втілювати в життя найсміливіші ідеї. Граючись з лялькою та уявляючи себе на її місці, кожна дівчинка з юних років здатна повірити, що може стати ким забажає», – коментують колекцію представники Mattel.

Раніше Mattel представила колекцію гендерно-нейтральних ляльок Creatable World («Світ, який творимо»); в неї увійшли шість ляльок різних фігур, росту і раси.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь