Спецпроєкти

9 фільмів для побачення, щоб натякнути, що ти не хочеш сексу


Редакція bit.ua продовжує традицію тематичних тижнів. Щоб позбутися незграбних смішків і розмов «про ЦЕ» наш поточний тиждень — тиждень сексу. Ми пропонуємо почати обговорення безпечного, різноманітного і класного досвіду з обопільної згоди.

Наш автор Лілія Галка розповідала, що таке сексуальне виховання та чому в Україні його, на жаль, немає. Хоча у тексті вона ґрунтовно зачепила проблеми відсутності секс-освіти в Україні, але не можна не відзначити, що кожного року кількість свідомих українців зростає. Все більше людей розуміє, що якщо тобі не сказали «Ні», то це зовсім не значить, що людина не проти з тобою зайнятися сексом. Лише чітке «Так» можна розцінювати, як згоду.

Ніхто не має боятися відмовити у сексі, якщо цього не хоче і не перейматися, що когось цим образить. Але якщо ви все ж таки не хочете, щоб вам сьогодні ввечері навіть натякали на секс ми відібрали 9 фільмів для побачення, після яких і думки про секс не буде ні у кого.

Фільми про Гаррі Поттера

Серія фільмів про малого чарівника — одна з класичних історій, яку можна передивлятися безкінечну кількість разів. Багато з нас так і роблять раз на декілька років. Особливо це круто робити на вихідних, щоб за один раз переглянути якомога більше фільмів.

Ми росли разом з Гаррі і ці стрічки немов нас переносять у дитинство, потім в юність, а під кінець у доросле життя. Хоча ми пам’ятаємо чим все закінчиться, але кожного разу переживаємо чи зможе Гаррі перемогти того безносого чувака.

Тому після перегляду цієї серії фільмів ні у кого не виникне бажання сексу. По-перше, після перших частин ви будете мати дитячий настрій і думати не те, що близькість, а щоб до хати не вдерлись злі чарівники. А після «більш дорослих» частин сил ні на який секс вже не буде.

Американський психопат

Крістіан Бейл – великий актор, майстер перевтілень і кращий Бетмен. «Психопат» – непоганий фільм, але і назвати його суперовим немає причин. За великим рахунком American Psycho злегка переоцінений у своїй культовості. Це хороший, непересічний фільм з незвичайним сценарієм, але герой вас не здивує своїм розвитком або несподіваними поворотами (після першого злочину).

Та й сам рід злочинів психопата не сприяє створенню романтичної атмосфери, а скоріше навпаки. Ставлення головного героя до побачень і їх наслідки можуть насторожити людину, яка хоче з вами зблизитися. Та і вам самим буде не до «романтичного вайбу». А якщо ж після закінчення фільму ваш партнер збуджений і пропонує зайнятись коханням, то ми дуже раді, що завдяки нашому тексту ви розпізнали маньяка. Тікайте швидше.

Титанік

Так, наше життя стало ультрадинамичнім, у нас немає часу озирнутися назад або подумати про своє місце на Землі. Тому що, поки ми думаємо, інші це місце і займуть. Але у відносинах, як і раніше «поспіх не в пошані». Таке чуттєве питання, як відносини між двома дорослими людьми, досі залишається цитаделлю старомодності і консерватизму. Так, ми використовуємо сучасні гаджети, щоб полегшити залицяння і дізнатися про людину більше, але багато хто воліє не поспішати в питанні відносин.

До чого цей відступ про дух часу? Для наочності твердження, що не варто насідати на людину і намагатися все провернути швидше. Адже «Титанік» — це фільм про велику і чисту любов, самопожертву і запаморочливі стосунки. Тому ваша пропозиція насолодитися цим шедевром може розцінюватися як натяк на власну закоханість чи навіть щось більше. Ваш партнер/-ка буде розуміти, як багато для вас значить близькість і подумає, чи зможе пожертвувати своїм життям заради вас (так-так, ми всі знаємо, що на тій дошці Джек і Роза могли б поміститись разом).

Несприятливі квартали/ill Manors

Бену Дрю відмінно вдається робити музику різного жанрового забарвлення – хоч від хітового «She said» до напористого «Ill manors», який може тебе пограбувати прямо під час прослуховування. Саме друга композиція і стала заголовною в саундтреку однойменного фільму про «хворі квартали» англійських міст.

Цей фільм про зворотний бік життя в Англії, де немає манірності королівської сім’ї або проблем у виборі кольору нового «Рейндж Ровера» у працівника Лондонської біржі. Він справжній, в ньому є нерв і непривабливі деталі виживання бідної молоді. У стрічці показується зазвичай приховане життя без прикрас. Яке наштовхує на купу роздумів про першопричину людської злості, ненависті і агресії. Сорі, але після таких фільмів немає місця роздумам про близькість.

Сорокарічний незайманий

Ця цікава картина з геніальним Стівом Кареллом в головній ролі нікого не залишає байдужим. Вона показує, що секс — це добре, але то не найголовніша риса у привабливості. Комфортно зі цнотою у 40 років ви почуватися не будете, але і займатись сексом з кожним непересічним не варто. Принаймні, допоки ви не прочитає наших 5 правил безпеки, яких треба дотримуватися, коли часто змінюєш партнерів/-ок.

Як би не здавалось патріархальним бовдурам, але секс — коли усім учасникам дійства добре. Тому коментарі під час перегляду «Ні, ну а звідки йому знати? або «Ох, не хотілося б опинитися на його місці», «Ну він і лошок», «Я точно не такий/-а» можуть насторожити ваших партнерів і змусять відкинути думки про секс. Краще обговорити питання об’єктивізації жінок та сексуальні міфи про чоловіків.

Багно

Для повноцінного культурного кругозору людині потрібно якщо не прочитати Ірвіна Велша, то хоча б подивитися екранізацію його роману «Filth». Втім варто пам’ятати, що хоча у фільмі й повно сексу, але це не та близькість, якої б ви чи ваш партнер хотіли. Ми б перерахували всі ненайкращі моделі стрічки, але раптом ви ще не дивились.

Фільм настільки хороший, що по його закінченню замість милого урчання або навіть ніжного поцілунку ви обговорювати, який Джеймс, мати його, Макевой геніальний. З цієї ж причини краще не вибирати кращі роботи Тома Харді, Наталі Портмен, Бреда Пітта, Дженіфер Лоуренс чи Джейка Джилленхола.

Милі кістки

Як кажуть, не тоді коня сідлати, як треба вже сідати. Не знаємо до чого це, але такий фільм зовсім не підходить для романтичного побачення. Він лякаючий, в ньому секс показаний, як злочинець і якщо поруч з вами розбійники, то їм краще вийти.

Це така стрічка, яка навіть не потребує натяків. Адже навіть, якщо після анонсу ваш співрозмовник не вирішить піти, тому що забув вимкнути праску вдома, то подальші свої дії потрібно буде контролювати суворіше, ніж зазвичай.

Під час і після фільму ніхто не зможете обійняти людину, притиснутися або пофліртувати очима, щоб не викликати обґрунтований страх. Можливо, ваш партнер/-ка мільйон годин тренував/-ла привабливий закоханий погляд, щоб знайомитися в метро, але після перегляду «Милих кісток» всі подібні дії будуть схожі на заманювання Джорджем чергової жертви.

Фредді проти Джейсона

Якщо з попередніми фільмами ми пояснювали, чому саме ці стрічки можуть натякнути на відсутність бажання сексу, то які треба описи у цьому випадку? Це справжнісінький фільм жахів з культовими героями цього жанру — Фредді Крюгером та Джейсоном Вурхізом.

У 80-х франшиза про Фредді Крюгера врятувала студію New Line Cinema, а сьогодні фільми за участю цього героя врятують кожного, хто не в дусі до кувирків у ліжку.

Хатіко

Цей фільм не небезпечний для подальших відносин, обіймів або наступних побачень. Він зарекомендує вас, як милу людину з хорошим смаком, добрим серцем і коханням до тварин. Кого б ви не запросили, людина, коли повернеться додому, буде писати друзям, що ви неймовірний молодець і дуже милий/-а.

Драматургія фільму зменшує ймовірність сексу десь на 95-98%. Замість жарких зітхань, прискореного пульсу і пристрасних поцілунків ви можете розраховувати максимум на заплакані обійми і сопливі обговорення відданості. Профіт.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь