Спецпроєкти

11 найцікавіших українських порноакторок. Вибір редакції


Якби в магазині настільних ігор можна було придбати порно-бінго, то редакція bit.ua мала б хороші шанси на перемогу. Адже ми вже писали «Як порно шкодить нашим уявленням про секс»,  «10 фактів з історії порно»,  про те, що жінки збуджуються від порно чи еротики так само, як і чоловіки. Навіть у тексті «Секс українців у цифрах: як, скільки і з ким?» ми не забули про порно. Минулоріч Україна опинилася на 16 місці в рейтингу країн світу, які забезпечують трафік Pornhub. Але, говорячи про порно, ми оминали увагою тих, хто власноруч доклався до цього виду мистецтва. На завершення тематичного тижня #MadeInUkraine_bitua ми підготували добірку – і ось найцікавіші українські порноакторки, які знімаються у фільмах для дорослих.

Найкращі українські порноакторки

Bethany Benz

Беттані — колоритна нині американська порноактриса українсько-нігерійського походження.

Беттані має безліч фанатів, а ролики з її участю лише на найбільшому порносайті PornHub переглянули понад 23 мільйони разів.

Як справжня актриса, вона може без слів передавати емоції та настрої, часто деформуючи твою свідомість лише за секунди. Володіючи сором’язливою посмішкою, у запалі пристрасті вона пускає бісики так, неначе її сюди послав лукавий, щоб всіх нас спокусити. І їй це чудово вдається.

Окрім цього, Беттані активно знімалась у кліпах таких американських суперзірок репу, як Snoop Dogg , R. Kelly , T. Pain та T.I.

Ivana Sugar

Іванна — одна з найтитулованих акторок з України. Мініатюрна (всього 157 см) білявка демонструє непересічну працьовитість. Особисто ми нарахували понад 3 сотні її робіт (від 2010-го року до сьогодні).

Іванна тричі була номінована на «порнооскар» — премію AVN Awards. Перемагала ж наша співвітчизниця у ще одній престижній порнопремії — Galaxy Award. У 2012-му вона стала «Найкращою новою європейською акторкою», а у 2013-му — «Найкращою європейською акторкою».

В особистому твіттері вона викладає кадри зі зйомок. На щастя для фанів, ця соцмережа має менш цензуровані вимоги до контенту, аніж Фейсбук чи Ютуб. А на порнхабі Іванна скоро досягне відмітки 68 млн. переглядів.

Karina Play

Ми відразу чесно хотіли б зазначити, що Karina Play не потрапляє до списку, який ми озаглавили «українські порноакторки». Чи хоча б таких, яким ми палко симпатизуємо. Але ж чи можна було формувати такий текст без акторки, яка своїм нікнеймом висловила повагу одній з найсексуальніших співачок в історії української музики — Каріні Плай?

Каріна (та, що співачка) увірвалась палким вогнем у наші телевізори, дещо відтягуючи увагу від своєї музики нестримною енергією. Для декого це була перша любов навіть.

Щоб зрозуміти масштаб постаті, достатньо перевірити на вікіпедії професійну приналежність Каріни — співачка, ведуча концертів, композиторка, піаністка, авторка текстів, аранжувальниця, режисерка-постановниця концертних програм, телеекспертка, викладачка вокалу і фортепіано, концертмейстерка, музична критикиня, журналістка.

Karina (та, що акторка) такими ж великими заслугами похвалитись не може і, скоріше за все, вже завершила кар’єру. А ще, що не дивно, дуже погано «гуглиться».

Emily Bloom

Екскиянка Емілі переїхала до Лос-Анджелеса й дещо вирізняється з-поміж інших учасниць нашого списку. Адже Таня є представницею софт-порно — відвертої еротики, де зазвичай акторка без партнера, вона просто гарно позує перед камерою.

Можна довго сперечатися, де межа між еротикою і софт-порно. Ми її не знайшли, але не включити до переліку українку, яка має майже 80 тисяч підписників на PornHub.com було б злочином.

Wiska

Анастасія Хаген (Гришай) — скоріше за все, найвідоміша українська порноакторка. Ми в жодному випадку не деанонімізуємо Настю. Її справжнє ім’я стало відоме після того, як вона публічно зізналась українським ЗМІ, що доволі успішно знімалась у порно за кордоном.

Цим Анастасія викликала горіння в сідницях у частини суспільства. Обурення тим, що доросла жінка знімалась у порно, вилилось у кримінальну справу за розповсюдження порнографії.

Через це дівчина емігрувала до Чехії, де просила політичного притулку, в якому їй було відмовлено у 2012-му році. Щоб отримати притулок, вона навіть оголювалась біля Чеського парламенту, але чиновники не визнали її сім’ю біженцями. Втім, з 2013-го року Анастасія отримала право постійного проживання у цій європейській країні.

За її ж словами, вона не знімалася з 2008-го року. Зараз на порнхабі можна знайти близько 60 роликів за її участі, які переглянули понад 13 млн. разів.

Lilit A

Наталія, також відома як Ariel, теж не була учасницею «хардкор-порно», яке ми могли б знайти на непідписаній відеокасеті. Та й імовірність знайти інші відео з Ліліт на VHS-касетах мізерна, тому що киянка 1994-го року народження.

Особисто ми не знайшли гетеросексуального контенту за участі милої українки — лише пестощі власного тіла та втіхи з іншими дівчатами.

Наталія веде власний Instagram, хоча й заявила на початку листопада, що ця соцмережа її дістала.

Nikki Benz

Ні, це не сестра Беттані Бенц, як могло здатися з псевдоніму. А зважаючи на популярність уроджениці Маріуполя Алли Мончак, правильніше ставити питання: «А Беттані Бенц це сестра саме тої Ніккі?». Тому що Ніккі Бенц є найвідомішою порноакторкою України. У професійному середовищі точно.

Алла має 5 номінацій на «порнооскар» і ще з десяток номінацій на інші премії. Вона ставала найкращою моделлю року легендарного Penthouse і працює з культовими порностудіями на кшталт Brazzers чи BangBros.

Ніккі має офіційний твіттер, на якому майже мільйон підписників, але більшість її фанатів «сидять» у Instagram — там у акторки понад 4 млн. підписників.

Окрім цього, Ніккі має ще й інтернет-магазин власної атрибутики, де кожен може купити собі футболку чи чохол на телефон з улюбленою акторкою.

Порновідповідник довідника IMDb запевняє, що українка за 17 років знялася в понад півтисячі фільмів. На сьогодні відео з її участю на Pornhub.com переглянули 272 мільйони разів.

Nika Noir

Відтоді, коли маркетологи почали продавати товари сексом (з початку існування цивілізації?), епітет «ефектний» дещо гіперпопуляризувався. Але для українки Nika Noir важко підбирати інші відповідники. Вона – втілення ефектності, хтивості та бажання.

Як запевняють її біографи, Світлана народилась і жила у консервативній сім’ї із Запоріжжя, але потім поїхала до США, щоб краще вивчити англійську мову і працювати перекладачкою. Втім «не так сталося, як гадалося».

Вона поринула у світ порно. Не знаємо, як ще описати таку мистецьку працьовитість: у перший рік своєї кар’єри Ніка знялась у 15-ти стрічках. Загалом у фільмографії акторки вже понад 3 сотні робіт і 17.5 млн переглядів на порнхабі.

Red Fox

Миколаївчанка Наталія, відома як Red Fox або ж Michelle Starr. З дитинства займалася танцями, а потім знайшла себе в кіноіндустрії для дорослих. Як запевняє сама Наталія, їй дуже подобається те, чим вона займається, оскільки вона ексгібіціоністка.

Поверхневий аналіз її творчості підтверджує й той факт, що рудоволоса українка знімається лише з одним парубком, з яким зустрічається понад 5 років. Це навіть зумовило казус на зйомках з культовим порноактором П’єром Вудманом. Менеджмент акторів неправильно зрозумів одне одного і під час зйомок герої обмежилися просто розмовами.

Втім не варто засмучуватись, якщо ви бачили декілька відео з Наталією з різними чоловіками. Через пару років після початку кар’єри вона все ж стала зніматися й з іншими чоловіками. Але таке відбувається рідко, зазвичай акторка надає перевагу фільмам з іншими дівчатами.

Mila Azul

Міла — ще одна українська представниця чуттєвої еротики. Більше того, Катя знімається лише соло, про що заявляє на всіх своїх сторінках. І вказує, що не варто їй писати з пропозиціями ескорту. Це канонічна історія, коли еротична модель вирішує взяти участь ще й у створенні відеоконтенту. Тому варто зробити важливе уточнення: на нашу думку, Mila Azul — одна з найгарніших українських еромоделей.

Українка могла б без проблем зіграти роль у будь-якому мюзиклі нашого дитинства. Вона має казкову зовнішність, витончену фігуру та сором’язливу посмішку. На щастя, її роботи такі ж повітряні, елегантні та ніжні. Безперечно, це найніжніший контент цього списку. Оцінити магнетизм її посмішки можна у твіттері чи інстаграмі акторки.

Sha Rizel

Катерина Сидоренко — володарка натуральних грудей сьомого розміру. Ми не перевіряли, але маємо гіпотезу, що на перше речення представники різних статей відреагували б по-різному. Якщо в неодружених чоловіків з’явився в очах інтерес, то жінки б з подивом сумно видихнули. Адже кожна жінка відразу розуміє, що зворотня медаль володарки великих грудей — навантаження на спину.

Саме про це й говорила Катерина в ефірі одного українського ток-шоу, де ще розповіла, що таке естетичне багатство отримала в спадок. Втім, окрім проблем зі здоров’ям, такі ефектні форми допомогли моделі знайти роботу — з 2012-го року вона активно знімається у відвертих фотосесіях.

Катя має татуювання на лівій нозі «Haec Fac Ut Felix Vivis». З латинської це перекладається «Роблю це для того, щоб жити щасливо».

Це відео може бути цікавим:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь