Спецпроєкти

Кава, булочки та сніданки цілий день. У Пасажі відкрилася пекарня «Хлебный»


У Пасажі на Хрещатику відкрилося кафе-пекарня «Хлебный», де можна випити кави з мигдальним круасаном та купити свіжий хліб додому.

Пекарню відкрило подружжя рестораторів Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна. Це вже четвертий заклад із подібною вивіскою, перший вже понад рік працює неподалік станції метро «Олімпійська», ще два заклади цьогоріч відкрили на Хрещатику та біля станції метро «Палац спорту» на вулиці Шота Руставелі.

Новий «Хлебный» відкрили на колишній локації пекарні-кондитерської «Волконський», яка працювала тут 13 років. «Це наш перший заклад, у який можна буде зайти на одній вулиці, а вийти — на іншій», — каже співвласниця закладу Аліна Косічкіна.

Меню — ідентичне іншим закладам мережі. Щодня тут випікають свіжий хліб, який можна купити додому: пшеничні та гречані багети, батон, Бродинський тощо. Окрім того, пропонують багато іншої випічки: пиріжки із солодкими та солоними начинками, ватрушки, булочки з маком або корицею, фундуком або арахісом, пончики з джемом, шоколадом або згущеним молоком, а також кілька видів круасанів: класичний, мигдальний, із шоколадом або із шинкою, сиром і соусом бешамель.

У меню десертів можна знайти горішки зі згущеним молоком, вафельний торт і «Наполеон». Також тут є окреме меню сніданків, яке діє впродовж усього дня. У «ранковому меню» — сирники, вівсяна та манна каші, омлет, солоні мафіни, а також великий вибір холодних і гарячих сендвічів.

За каву у всій мережі «Хлебный» відповідає брендбариста Слава Бабіч — переможець Чемпіонату світу з приготування кави у джезві 2018 року.

Дещо з меню:

  • гречаний багет — 25 грн
  • круасан із шоколадом — 65 грн
  • пиріжок з яйцем і зеленню — 18 грн
  • булочка з корицею/маком — 30 грн
  • салат з індичкою — 120 грн
  • гарячий сендвіч із шинкою та сиром — 120 грн
  • сирники — 80 грн
  • омлет із сиром і зеленню — 100 грн

«Хлебный»
вул. Хрещатик, 15
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь