Спецпроєкти

Офіційний партнер YouTube в Україні запускає медіаінкубатор і платитиме зарплату блогерам


Згідно з дослідженнями, 83% українських інтернет-користувачів відвідують YouTube щонайменше 1 раз на місяць. 55% з них роблять це щодня. З кожним днем ​​онлайн-відео все більше стає невід’ємною частиною життя українців, а також способом самовираження талановитих людей. Функції смартфона й уявна легкість створення відеоконтенту привела до того, що відео записує і викладає на YouTube практично кожен. Але не все, що з’являється на YouTube, однаково добре монетизується. Та й до наповнення часто виникають запитання.

Щоб допомогти створювати якісний контент, який також принесе заробіток своєму творцеві, міжнародна медіакомпанія AIR, офіційний партнер YouTube в Україні, створила перший продюсерський центр ROCKET для талановитих креаторів відеороликів.

Медіаінкубатор допоможе відеоблогерам проявити свої здібності, створюючи контент для YouTube і при цьому отримувати регулярну винагороду за свою роботу від AIR: від $100 на місяць. За підтримки AIR блогер не тільки реалізує творчий задум, а й значно швидше набере першу тисячу підписників. Зокрема, компанія обіцяє, що щомісячна зарплата блогера завжди буде більшою, ніж монетизація каналу. Тому якщо ти знімаєш не менше двох відеороликі на тиждень, у тебе вже назбиралось 1000 підписників, ти створюєш «гідний» контент, читай, як стати учасником проєкту.

Як податись на фінансування?

1. Спочатку на сайті проєкту https://rocket.air.io/  охочий має заповнити заявку на участь у програмі та розповісти про себе. Обов’язкова умова – вказати посилання на відео, яке учасник зробив спеціально для участі в конкурсі, або ж надіслати якийсь із попередніх своїх матерілів.

2. Після перевірки відповідности контенту певним критеріям, детально описаним на сайті, відібрані автори отримують 2 тижні умовного випробувального терміну.

3. Якщо креатор виконав усі умови, поставлені перед ним на цей період, з ним продовжують співпрацю і він почне отримувати регулярну винагороду за кожне створене відео. До наступних етапів співпраці входить регулярний контроль і рекомендації з боку команди проєкту щодо розвитку відеоканалу й поліпшення якости контенту.

Брати участь у проєкті можуть 100 учасників одночасно. Допускаються різноманітні жанри, якщо вони відповідають офіційним правилам проєкту.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь