Спецпроєкти

Маскарад для дорослих, або Як українка відвідала найпопулярнішу кінк-вечірку Берліна


Нещодавно ми писали про незвичайні сексуальні вподобання — кінк. Головна ідея цього напряму полягає у відкритості, сміливості та отриманні задоволення на основі взаємних нестандартних вподобань. Саме тому люди, які згодні із цими цінностями та бажають розділити їх з іншими, вирішили створити спеціальні події — кінк-вечірки. Вперше вони з’явились у Європі, а зараз вже починають розвиватись і в усьому світі.
Сьогодні ми поговорили з дівчиною, яка переїхала до Берліна з Києва, та дізнались, як вона відвідала один із найпопулярніших клубів Берліна «Kit Kat», де проходять вечірки в стилі кінк. Зі зрозумілих причин наша героїня захотіла залишити за собою право на анонімність, тому ми назвемо її Саша.

Чому ти вирішила піти на кінк-вечірку?

Коли я ще жила в Києві, я чула про кінк-вечірки і моя колега навіть запрошувала мене на одну. Тоді я навіть не уявляла, що піду туди, можливо, через табу в суспільстві… Чи у моїй голові. Але коли я переїхала до Берліна, то зрозуміла, що це лише питання часу (сміється). Це доволі популярні вечірки тут, і мені було дуже цікаво побачити це на власні очі.

Яке перше враження, коли ти тільки зашла в клуб?

Я готувалась до якогось шоку, ну типо як mental breakdown (сміється). Так, коли я тільки зайшла щось таке відчула, але це дуже швидко минуло. Атмосфера така невимушена.

Який був дрес-код та наскільки важливо його дотримуватись?

Це було доволі кумедно, бо спочатку всі на вході мали дуже звичайний вигляд, більшість у джинсах. Але всі вони були з рюкзаки та сумками, в яких лежали їхні костюми. На вході, до речі, вони їх показували, щоб довести, що вони відповідають події. Бо якщо ні — тебе просто не пропустять.
Дрес-код вечірки, на яку я ходила, був «маскарад», щось таке. Ця тема популярна, вона часто повторюється.
Головна умова — це бути кінкі, латекс та шкіра — безпрограшний варіант. 

Як підготуватися до такої вечірки?

Як і до будь-якої вечірки, я думаю, — гарний настрій і весела компанія.  Єдине, що можна ще придумати, — костюм, якщо ви хочете когось там вразити, приділити цьому увагу та час.

Займатисясексом на такій вечірці обов’язково?

Звичайно, що ні. Насправді більшість людей приходить провести весело час.

Чи наявна контрацепція? Якщо, наприклад, змінили партнера.

Так, контрацепція там зовсім не проблема. Всюди розставлені коробочки з презервативами, все безкоштовно і можна брати стільки, скільки тобі потрібно.

Хто тобі запам’ятався з відвідувачів та чим?

Мене дуже здивув старенький дідусь років 60, а може, і старший, а біля нього молодий хлопець, який сидів у трусах, і вони так мило спілкувалися. Один дідусь просто ходив голий. Ще бачила транса у костюмі мінотавра: він викликав хлопців на сцену, де просто шмагав їх та наче знущався жартуючи.
Також там я познайомилася з хлопцем на інвалідному візку. Він сказав, що ходить сюди щосуботи.

Ти почувалася в безпеці?

Абсолютно. З першої хвилини перебування там, можливо, тому що в мене була класна весела компанія, ми прийшли насолодитися атмосферою, музикою. І те, що навколо були голі люди, ніяк не лякало. Наприклад, колись я пішла у популярний клуб у Києві, і там мені було менш комфортно, бо я ловила якісь погляди і все таке.

Чи було щось незвичне в приміщенні клубу? 

Еклектично, яскраво, блискуче. Незвично було побачити басейн всередині клубу, а поряд грала жива музика. Є різні зони, наприклад БДСМ, зона з ліжками, недалеко від танцмайданчика.

Кому не підійде ця вечірка?

Як і будь-яка вечірка, може не сподобатись, якщо людина, наприклад, не зловила вайб, їй не сподобалася музика або просто не було настрою. Можливо, консервативні люди не оцінять таку вечірку, але якщо ти йдеш у таке місце, ти заздалегідь розумієш яка там атмосфера, які там будуть люди, як вони будуть одягнені. А якщо ти скутий та замкнений, то, мабуть, краще туди не йти.

Які твої загальні враження?

Мені дуже сподобалось, і я думаю, я б ще раз хотіла відвідати цю вечірку, але обов’язково з веселою компанією. Організатори справді турбуються про настрій, про атмосферу. Також була програма з виступами людей. І це все ти отримуєш лише за 10 євро, що мало для Берліна.
Загалом Kit Kat надає можливість стати будь-ким, переступаючи поріг клубу. Ти можеш бути клерком, а потім надягти рожеву перуку і костюм. І там ти розумієш, що незалежно від статі, віку, орієнтації, всі люди однакові і хочуть насолоджуватися життям, класними вечірками і тим, що навколо нас.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Теги:
Ми в Телеграмі
підписуйтесь