Спецпроєкти

Сексуальні практики від А до Я: словник


Ми з вами вже знаємо про такі різновидами практик, як ONS, FWB , знаємо, що таке kink, dirty talks та money shot. Але насправді понять ще більше, сексуальний сленг поповнюється новими словами постійно. Всі їх  описати важко, тому ми підібрали найцікавіші. 

CBT 

Різновид практики для домінування. CBT cock and balls torture. У цій практиці партнер/-ка робить чоловікові болісні відчуття в зоні пеніса і яєчок, використовуючи різноманітні допоможіні засоби, наприклад, мотузки, батоги та інше. 

Пегінг

Означає проникнення партнерки в анальний отвір чоловіка за допомогою страпону. 

Водні види спорту 

Так буквально перекладається термін water sports, яким зазвичай описують різноманітні види спорту, що практикують у водному середовищі. У сексуальному контексті — це практики із застосуванням сечі. Сюди належить популярна практика «золотий дощ», коли один партнер мочиться на іншого. Будь-яке застосування сечі під час сексу можна узагальнити терміном water sports.

Квінінг

Скоріше за все, це слово походить від англійського queen (королева). Квінінг — це коли один партнер/-ка сідає на обличчя іншого/-ої. Така позиція часто асоціюється з перевагою партнера зверху, може, тому він або вона в цей момент — це королева, яка сідає на свій трон (обличчя). 

Квіфінг 

Це не різновид сексу, а один із процесів, що може відбуватися під час акту. Цим терміном позначають звуки, що виникають коли з вагіни виходить зайве повітря, яке потрапляє туди під час проникнення. Незважаючи на те, що звуки можуть здаватися кумедними, наявність їх під час акту абсолютно нормальна. Кажуть, що імбілдинг (тренування інтимних м’язів) можуть повністю позбавити вас від можливости виникнення квіфінгу. 

Фігінг 

Дуже специфічна практика: в анальний отвір кладуть шматок очищеного кореня імбиру, в результаті чого в людини виникають болісні відчуття. Початково цей процес використовували як покарання для жінок у Стародавній Греції та Римській імперії. Зараз це вважається сексуальною практикою, коли обидва партнери добровільно погоджуються на болісні відчуття (так званий консенсуальний біль — біль заради задоволення). Фігінг практикують не тільки з коренем імбиру, але й з іншими предметами, що можуть викликати схожі відчуття. 

Трамплінг 

Різновид БДСМ-практик. Верхній партнер ходить або стоїть босоніж або у взутті на нижньому партнерові, який у цей час лежить. Також сюди відносять танці на тілі нижнього партнера.

Перлове намисто

В одному з епізодів  «Sex And The City» Саманта розповідає своїй подрузі Шарлотті про перлове намисто, яка думає, що хлопець Саманти подарує їй справжню прикрасу. Насправді ж це різновид сексуальної практики, коли чоловік еякулює на шию партнерки/-ра, імітуючи намисто.

Aftercare 

В англійській мові цей термін у традиційному розумінні використовують для опису догляду за хворим після перенесених операцій/лікування. У сексуальному контексті його використають як частину БДСМ-практик. Загалом це те, що відбувається вже після сексу, коли партнери перевіряють, чи кожний із них добре почувається  після проведених практик, тобто чи почуваються вони емоційно та фізично здоровими. Наприклад, це можуть бути просто обійми або, якщо в процесі використовувалися батоги, партнер приносить лід іншому на уражені ділянки шкіри та тіла. Сюди також відносять розмови та обговорення акту.

Гоккун 

Гоккун виник уперше в Японії через цензурні обмеження щодо порно. До гоккуну було винайдено іншу практику — буккаке (коли група чоловіків еякулює на обличчя жінки/чоловіка, що стоїть навколішках). Гоккун виник вже після цього і позначає практику, коли сперму декількох партнерів збирають у прозору ємність (тарілки, склянки, вази та інше) і жінка/чоловік випивають сперму із посуду. Також іноді рідину не збирають у ємність, а злизують із поверхні — стола, підлоги. 

Рімінг

Рімінг — це різновид орального сексу, тільки замість статевих органів (як у класичному кунілінгусі та мінеті) тут орально стимулюють анальний отвір та ділянку довкола. Синонімом до цього терміна є анілінгус. 

ATM 

ATM — ass to mouth — це коли після анального проникнення партнер, який приймав, одразу практикує оральний секс із тим, хто виконував проникнення. Незважаючи на те, що така практика доволі поширена (а слово на її позначення часто трапляється навіть у серіалах), це не найкраща ідея для сексу, адже під час ATM не використовують презерватив, тобто є ймовірність зараження. 

Кремовий пиріг

Або так званий creampie — популярна категорія на порносайтах. Практика внутрішнього виверження, коли чоловік еякулює у вагіну або анальний отвір партнерки/-ра, при цьому не використовуючи презерватив, тому сперма витікає назовні. 

Шімейл 

В оригіналі — shemale (she is male — з англ. вона чоловік) — це термін, який застосовують щодо трансгендерних людей або людей, які мають чоловічі статеві органи та жіночі вторинні ознаки (внаслідок операції зі збільшення грудей або гормонотерапії). Шімейл можна побачити як окрему категорію на порносайтах, до нього входять відео сексуальних практик з такими людьми. 

Бербекінг 

Бербекінг — термін, що виник у гей-спільноті й позначає незахищений анальний секс (проникнення без використання презерватива). З англійської bareback — їзда верхи без сідла. Зараз бербекінг застосовується не тільки щодо геїв, але й щодо всіх інших орієнтацій. 

Мокре печиво 

В оригіналі поняття звучить як soggy biscuit, ookie cookie або cum on a cookie — це практика групової мастурбації серед чоловіків: чоловіки стають довкола печива та мастурбують, по черзі еякулюючи на печиво. Той, хто еякулює останній, має з’їсти це печиво. Ця практика вважається грою, поширена серед підлітків у США, Великій Британії та Австралії. У такий спосіб підлітки пізнають свою сексуальність і орієнтацію. 

Чайний пакетик 

Термін використовується у розмовній англійській та позначає практику, коли чоловік поміщає калитку в рот свого партнера/-рки. Аналогія із чайним пакетиком виникла через характерні рухи вгору-вниз, як під час заварювання чаю.

Квікі 

Походить від англійского слова quick (швидко). Квікі — сексуальний акт між партнерами, коли час обмежений. Або якщо виникає раптове бажання, а у вас мало часу. Зазвичай під час квікі відсутня будь-яка прелюдія. Якщо це заплановано, ви можете спеціально одягнути таке вбрання, яке можна швидко зняти, або взагалі не знімати одяг і виконати проникнення. 

Ножиці

Класичні ножиці — це практика в сексі між двома жінками, саме так можна найчастіше побачити практику в порно. Жінки лягають у таку позицію, коли їхні піхви схрещуються і здійснюють тертя своїми статевими органами. Коли ноги партнерок/-рів схрещуються, це нагадує за формою ножиці. Насправді ж порно створило ще один стереотип, нібито ножиці — це типова поза серед лесбіянок. Та ця практика виконується людьми з будь-якою орієнтацією.  

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь