Спецпроєкти

Карантин для закоханих: 11 ідей для побачення вдома


Про романтичну вечерю в улюбленому закладі в місті і про перегляд нового фільму в кінотеатрі доведеться на якийсь час забути, поки ми залишаємося вдома і суворо дотримуємося карантинного режиму. Але це зовсім не означає, що побачень більше не буде. Навпаки! Ви вдома вдвох, з’являється більше часу, аби провести його разом, і у нас є декілька ідей, як можна це зробити!

Приготуйте печиво або іншу смачну випічку 

Як щодо печива із шоколадною крихтою або домашнього наполеону? Пам’ятаймо про здорове харчування (можна приготувати за низькокалорійними рецептами, наприклад, замінити вершки на сметану, а звичайну пшеничну муку — на цільнозернову), але саме час побалувати себе та свого/-ю партнера/-ку. 

Необов’язково готувати щось складне, аби не шукати безліч інгредієнтів і не виходити зайвий раз у магазин. Оберіть щось просте, але смачненьке. Головне тут — це процес. У нього борошно на носі, в тебе — всі руки в тісті, але приготовано з любов’ю.

Вивчіть танець 

Може, замість того, щоб переглядати «Брудні танці» ще раз, на один вечір стати героями цієї стрічки? На ютубі є безліч відеоуроків із самби, румби або фламенко. Ні, можна обрати і хіп-хоп — тут все тільки як вам заманеться. Танець дуже зближує партнерів, тут ви можете створити свою власну історію і зобразити її у своїх рухах. До речі, це також фізична активність не гірша, ніж тренування в залі.

Влаштуйте пікнік 

Хто сказав, що пікнік — це обов’язково прогулянка в парку? Для нього потрібні тільки плед, смачна їжа, вино (за бажанням) і людина поруч. Якщо живете в будинку за містом — ще краще, ця ідея саме для вас.

Влаштуйте караоке 

Кажуть, що караоке — це чудовий спосіб у боротьбі зі стресом. Тут зовсім неважливі ваші музичні таланти і кількість балів, які ви отримаєте за пісню. Для цього не потрібна ніяка апаратура і навіть мікрофон. Є безліч застосунків для смартфонів. І все, можна починати! Можете, наприклад, заспівати вашу улюблену пісню в дуеті.

Подивіться порно разом

Коли вечірній кіноперегляд вже набрид, можна згадати про порно. До речі, Pornhub дарує безкоштовну преміумпідписку на місяць абсолютно всім! Так компанія закликає людей залишатися вдома і дотримуватися карантину. За їхніми словами, від початку цієї акції кількість глядачів збільшилася майже на 50% у кожній країні. Тож обирайте відео, яке зацікавило вас обох, і ніч точно не буде нудною. 

Запишіть власне хоумвідео 

Давно хотіли, але не вистачало часу? Або не знали з чого і як почати? Ми склали гайд,  як створити своє власне інтимне відео. Ось і ідея для наступного побачення — можна влаштувати перегляд вашої стрічки. 

Влаштуйте вечір спогадів

Скоріше за все, у вас є спільні фотографії, може, навіть альбом із фотокартками або квитки в кіно з вашого третього побачення, квитки з вашої першої спільної подорожі, ваші листівки на день народження одне одного та багато іншого. Можна знайти ці маленькі дрібнички (наприклад, можна домовитися заздалегідь, що кожен з вас підготує спогади від себе) і потім поділиться ними одне з одним.  

Приготуйте сніданок у ліжко 

Звучить доволі банально, але чи багато разів ви таке робили? Коли потрібно встигнути на автобус/в офіс/на зустріч, коли вранці запізнюєтесь і не встигаєте навіть кави випити. Зараз не потрібно нікуди поспішати. Звичайної яєшні і кави вже достатньо, аби зробити йому/їй приємно. 

Пограйте в ігри 

Ігри бувають різні. Деякі можна замовити онлайн з доставкою під двері (заздалегідь оплативши онлайн і уникнувши контактів), деякі можна просто завантажити на гаджет, а може, деякі у вас вже є. Ми склали список цікавих варіантів. До речі, якщо жодна з них вас не зацікавила, підійдуть і звичайні настільні. Зазвичай, вони є в кожного вдома, але ми часто про них забуваємо. 

Влаштуйте спа-процедури 

Хто сказав, що спа буває лише в салоні і лише за гроші? Можна набрати ванну з піною або бомбочкою, зробити маски для обличчя, для волосся, для будь-чого (їх зараз є безліч). Також можна запалити ароматичні свічки, поставити улюблену музику. Якщо ванни немає, теж не проблема. Може, спробувати секс у душі?

Напишіть розповідь 

Є така гра: ви обираєте одну літеру (можна обрати одне одному, краще уникати рідкісних) і пишете розповідь. Особливість — у тому, що кожне слово, навіть прийменник, має починатися на цю літеру. Можете встановити час, за який необхідно скласти розповідь. І потім прочитайте їх одне одному. Це чудова вправа на розвиток фантазії, і так можна краще дізнатися іншу людину, її думки та бачення. 

Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь