Спецпроєкти

Як я втратила цноту. 9 історій дівчат про «перший раз»


Для того щоб з’ясувати значимість чоловічої цноти, ми вже раніше публікували історії хлопців та їхні почуття. А як щодо жінок та дівчат?

Саша, 22 роки

Мені щойно виповнилося 18 років, і я переїхала в інше місто, приблизно за тисячу кілометрів від батьків. У цьому місті я не мала жодної знайомої людини, ось буквально нікого. У школі батьки були дуже суворими до мене. При цьому вже в підлітковому віці я спробувала алкоголь, цигарки та легкі наркотики. Але секс був чимось таким, що здавалося забороненим навіть мені. Якщо чесно, я не могла подумати, що він у мене станеться через 4 дні після від’їзду мами. Але все ж таки стався. У кімнаті гуртожитку. І, як виявилося, ми були там не вдвох. Досі іноді це згадую — і соромно стає. Сам секс був жахливим, у мене йшла кров і все боліло. Мої відчуття після? Я завжди думала, що секс — це щось надзвичайне, як його зображують на екранах та якого значення надають довколо. А виявилося, що це звичайна справа. До речі, цей хлопець став моїм першим коханням. Він, звісно, виявився покидьком, але я все одно не шкодую. 

Іра, 23 роки

Перший секс я мала з моїм хлопцем. До цього в мене вже були стосунки, але якось я до них нічого не відчувала, до цих людей. Цей хлопець подарував мені якесь відчуття захищености, я просто знала, що зі мною нічого не станеться, поки він тут. Було неприємно, але він мене питав, як я і чи все нормально. Це, мабуть, було найважливіше — його ставлення до мене. У нас такі стосунки, що ми рівні й почуваємось одне з одним на рівних. Так, зараз ми й досі разом. Я його кохаю.

Олена, 21 рік

Перший секс у мене стався в школі. Хлопець був старший за мене, він мав проблеми із сім’єю, колишніми та загалом з оточенням, я так думаю. Можливо, я думала, що зі мною поруч він стає кращим і я подарую йому шанс. Банально, я знаю. Було дуже боляче, якщо чесно. Але я знала, в мене взагалі організм такий. Кров була. Після цього ми проводили й далі часом разом і спілкувались. Але потім перестали. Він не змінився, зовсім. Це було марно, і я вже знала. До речі, зараз він іноді повертається, намагаючись продовжити наше спілкування і хоче, щоб ми були разом. Зараз я думаю, що він так і залишився у тому віці, що й був. Деякі люди не хочуть змінюватись. Не шкодую, це історія. 

Аліна, 22 роки

Секс я мала не з першого разу. І не з другого. У нас не виходило здійснити проникнення. Я думала, що зі мною щось не так і є проблема. Потім, звісно, я зрозуміла, що в кожної дівчини пліва може бути різною. Але тоді я дуже страждала. Мені було незручно перед хлопцем, я соромилася. Все ж таки секс стався, кров була, було боляче. Він дуже турбувався про мене, і це допомогло. Не скажу, що я отримувала задоволення, але зараз через деякий час я розумію, як мало тоді ми знали. Було б краще, якби нас навчали одразу зі школи. Але в школі нам лише показували на огірках, як надягати презерватив. Дуже корисна звичка. 

Аня, 23 роки

Перший секс я мала в літньому таборі. Хлопець був старший за мене. До речі, всі дівчата мріяли про цього хлопця, він був найпопулярнішим. Сталося все в будці для рятівників на пляжі. Коли я їхала в табір, то вже знала, що хочу це зробити. Ми з двома моїми подругами посперечалися, хто перша з нас матиме секс. Я хотіла виграти. Так, трохи боляче було, але зовсім трошки. Я майже не відчула. Після цього ми зустрічалися, потім повернулися додому і почали зустрічатися тут. Я не думаю, що моя історія якась незвичайна, але я дуже була рада, що стала першою серед подруг. А кажуть, що лише хлопці хочуть сексу. А чому дівчата ні? 

Катя, 27 років

Мій перший секс був з дівчиною. При цьому мені тоді подобався хлопець, але я не хотіла займатися сексом з ним. А з подругою хотіла. Секс був приємним, і я рада, що зробила це саме так. Це може звучати грубо, але з дівчиною краще почуваєшся. Ви розумієте одна одну, прислухаєтеся, знаєте свої тіла. Мені все одно було боляче. Крові при цьому не було. Ну, ми її не побачили. Так вийшло, що після цього першого сексу в мене його не було ще рік. Я просто не хотіла. Думаю, це все було в моїй голові. Я чомусь думала: що довше я не займаюся сексом, а всі довкола його мають, то я краща. Це дуже тупо. Загалом не варто було так перейматися думкою інших. Зараз я вже, звісно, це усвідомила, але якби я могла комусь дати пораду, то ось вона — не звертати увагу на думку інших.

Ліза, 25 років

Перший секс у мене був відносно пізно. На магістратурі. Я не знала, з ким його мати. В групі я не була популярною дівчиною. Усе сталося з хлопцем, якого я давно знала. Він завжди мав успіх серед дівчат, такий рішучий, сміливий. Досі не розумію, чому він мене обрав. Але вже після першого разу я хотіла сексу постійно. Не думаю, що слід було робити це раніше. Боляче мені не було, ніяк. Я навіть думала, що це через вік. І якби я зробила це раніше, то, може, було б і боляче. Ми почали потім зустрічатися, але нічого не вийшло. Він хотів тільки сексу та щоб я робила все, чого він хоче. 

Марина, 25 років

Перший секс був в універі. Я була максимально п’яна. Не знаю навіть, як я тоді могла стільки випити. Я не шкодую і нікого не звинувачую, але краще б я обрала інший день. Загалом секс і алкоголь — це дві несумісні (для мене) речі. По-перше, ти нічого не відчуваєш. І якщо у випадку із цнотою це було плюсом (мені не було боляче), то у звичайних умовах це псує секс. По-друге, я була засмучена на другий день. Я почувалася так, ніби зіпсувала свій перший раз. А він може бути лише раз! Я хотіла б сказати, що якщо ви бачите, що дівчина дуже п’яна, краще утримайтесь. Навіть якщо вона вас благає. Це якось недобре. Так, кров, до речі, була. Але я це вже помітила після акту, на ліжку. Загалом було ніяк. 

Аня, 25 років

За сучасними мірками в мене це сталося пізно — в 21 рік. Я поїхала за програмою в США, і там все відбулося. Я мала там хлопця, він був значно старший за мене і знав, як все правильно зробити. Мені не було боляче, крові не було. Але все вийшло не з першого разу. Спочатку ми просто обіймалися, потім були поцілунки. Я завжди була дуже сором’язливою і навіть не знаю, як це сталося. Це не було для мене якоюсь надзвичайною подією, і суттєво нічого не змінилося. Добре, що він знав, що робити. 

Кожна з історій унікальна, несе за собою відчуття та емоції, не схожі між собою. І незвжаючи на те, наскільки негативним чи позитивним був цей досвід, деякі речі залишаються незмінними: безпека понад усе, підготовка до першого сексу може стати в нагоді та зменшити виникнення неприємних відчуттів. Також, якщо це може бути секс під дією речовин, варто пам’ятати про ризики, наслідки та принципи згоди. 

Це наше відео може бути корисним:

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь