Проєкт дня: кулінарний курс «Счастье ЕСТЬ» від найкращих шефів країни
Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!
Найпопулярніші ресторани Києва об’єднуються, щоб допомогти один одному вижити. А також розважити всіх, хто сумує в ізоляції, і навчити готувати найсмачніші страви.
Онлайн-курс «Счастье ЕСТЬ» – це відеорецепти від дванадцяти найкращих шеф-кухарів столиці. У межах курсу кожен шеф надасть два детальні відеорецепти – з повним переліком інгредієнтів і покроковим приготуванням. Як бонус – професійні секрети і тонкощі, які допоможуть приготувати ідеальну страву.
Герої проєкту:
- Володимир Ташаєв (Итальянская Редакция, Любимый Дядя, ЖЗЛ)
- Ольга Ридвановська (Итальянская Редакция, Любимый Дядя, ЖЗЛ)
- Джузеппе Іролло (Napule)
- Олексій Краковський (Adelle, Liberty Diner)
- Олексій Шеменков (BEEF Meat&Wine)
- Анна і Станіслав Завертайли (мережа кафе-кондитерських Honey)
- Тетяна Тарикіна (Чашка)
- Артем Баклицький (Mimosa Brooklyn Pizza)
- Олександр Якутов (Публіцист)
- Ілля Сьомин (Tin Tin)
- Юрій Никитюк (Wine Love)
Учасників забезпечує продуктами партнер проєкту делікатес-маркет Le Silpo від Fozzy Group.
Що отримують підписники курсу:
- 24 детальні класні відеорецепти, які залишаться з ними назавжди;
- нові кулінарні навички (аби почуватися шеф-кухарем просто в себе на кухні);
- можливість допомогти улюбленим ресторанам – усі зароблені гроші підуть на допомогу закладами під час кризи. Завдяки цьому ресторани після закінчення карантину зможуть повернутися до звичного режиму роботи та радувати відвідувачів улюбленими стравами.
Курс стартує 6 квітня. Ціна підписки на нього – 1000 грн.
Усі матеріали курсу публікуватимуть у закритій групі в інстаграмі (@happyeater_family). Також за проєктом та всіма оновленнями стежте на фейсбуку.
Координатори проєкту:
Олеся Чорна +38067-4670719, lesiachornaya@gmail.com
Аня Довгаль +38067-4679476, anya.dovgal@gmail.com