Спецпроєкти

Як одягати засоби індивідуального захисту в умовах повітряно-крапельних та контактних інфекцій

Як одягати засоби індивідуального захисту при Covid-19? Разом проти коронавірусу: збираємо 1 000 000 грн на захисні костюми для лікарів. Твій внесок важливий!

Медичні працівники зараз знаходяться на передовій лінії боротьби з інфекцією COVID-19 в умовах пандемії, яка охопила весь світ.

Наш проєкт покликаний допомогти вивчати закордонні практики та протоколи, аби надати інформаційну підтримку медичним працівникам в умовах підвищеної небезпеки.

Ця стаття містить рекомендації, як одягати засоби індивідуального захисту (ЗІЗ): спеціальні застережні заходи для медичних працівників під час виконання службових обов’язків в умовах повітряно-крапельних та контактних інфекцій.

*Пам’ятайте, виконуючи аерозоль-генеруючі процедури, слід використовувати ЗІЗ для повітряно-крапельних та контактних інфекцій. Якщо респіратор N95 із фіт тестом недоступний, дотримуйтесь контрольного списку для PAPR

 

Ми вже писали про те, як мінімізувати шкоду довкіллю від засобів індивідуального захисту та як приймати пологи у вагітних із Covid-19.

Як одягати засоби індивідуального захисту при Covid-19  

*Пам’ятайте, виконуючи аерозоль-генеруючі процедури, потрібно використовувати ЗІЗ від повітряно-крапельних та контактних інфекцій. Якщо респіратор/маска N95 із фіт-тестом недоступний,  дотримуйтеся контрольного списку для PAPR

Джерело: UW Medicine COVID-19

Переклад: Анастасія Бондаренко

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь