Спецпроєкти

У Японії відкрився аналог Діснейленду для дорослих. Там можна отримати еротичний масаж і розважитися з порноакторками


Японський виробник порно Soft On Demand відкрив у токійському кварталі червоних ліхтарів свій аналог Діснейленду для дорослих. Там є відеокабінки, салон еротичного масажу і порноакторки замість аніматорів.

Заклад називається SOD Land. Він розташований у багатоповерховій будівлі і туди пускають тільки тих, кому виповнилося 18 років.

У парку є декілька поверхів, кожен з яких присвячений окремій тематиці. Наприклад, там є кафе-бар, у якому можна поспілкуватися з порноакторами-дебютантами. На другому поверсі гостям роблять еротичний масаж, а на третьому знайомлять з уже відомими зірками індустрії.

На четвертому поверсі — тихий бар, в якому працюють акторки в бікіні. На цьому поверсі є головне правило: поводитися якомога тихіше.

На першому поверсі можна тільки пройти реєстрацію, сфотографуватися і купити сувеніри.

За кожні півгодини, які клієнти проведуть у SOD Land, доведеться викласти 500 ієн (135 гривень). За напої і їжу потрібно сплатити окремо.

Раніше ми розповідали, що в новому ролику Not My Job («Не моя робота») порносайт Pornhub вирішив нагадати, що побутові предмети – не іграшки, і прорекламував власну колекцію товарів для дорослих.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь