Спецпроєкти

Дресирування голубів, колекціонування звуків води і протезів: незвичайні хобі відомих людей


bit.ua розповідає про незвичайні хобі відомих людей, які допомагають відволікатися від роботи та буденної рутини.

Ілон Маск

Бізнесмен Ілон Маск має неабиякий потяг до речей, які пов’язані зі знаменитим персонажем Джеймсом Бондом. Він має цілу колекцію речей з бондіани.

Кейт Міддлтон на самоізоляції врятовувалась розмальовками. Розфарбування дає змогу герцогині та матері чотирьох дітей відпочити від шуму та насолодитися часом на самоті.

Коли Майк Тайсон закінчив свою боксерську кар’єру, він повернувся до свого улюбленого заняття – дресирування голубів. Боксер почав цікавитися птахами ще у 10 років, коли жив у бідному кварталі. Після цього у нього було близько 350-ти птахів.

Українська співачка Тіна Кароль любить займатися садівництвом. За її словами, це приносить радість та спокій. Тіна неодноразово показувала фото та відео своїх рослин в інстаграм-сторіз.

Ще одна українська співачка TAYANNA розповіла, що її хобі – колекціонування звуків води. Коли вона вирушає у подорож, неодмінно має привезти цей спогад у вигляді запису – звуки океану, моря, річки чи навіть струмочка. Співачка навіть планує випустити «Платівку спогадів» із зібраними звуками води.

Між плетінням і каное теж є дещо спільне: цьому завдячує Меріл Стріп у важкі періоди життя. Шаль для себе у фільмі «Сумнів» акторка сплела власноруч, а коли їй необхідно навести лад у думках, вона вирушає до озера зі своїм каное.

Наймоторошнішим хобі нашого списку без сумніву можна назвати колекціонування протезів. Мерилін Менсон володіє пристойною колекцією протезів рук та ніг, щелеп, скляних очей та навіть черепів.

А от чемпіон зі змішаних бойових мистецтв Конор МакГрегор нерідко приділяє час для заннять з орігамі. Боєць любить створювати паперових птахів та не соромиться свого захоплення.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь