Спецпроєкти

Сім’я ZARINA: характери, долі та цінності


П’ятеро жінок. П’ять характерів. П’ять особистостей. П’ять життєвих шляхів. Вони такі різні і водночас такі рідні, об’єднані спільною ідеєю, спільними прагненнями, спільними цінностями.

П’ять жінок сім’ї ZARINA, котрі створили і продовжують створювати історію Ювелірного Дому – у відеопроєкті «Сім’я ZARINA — відверто, без дублів, про особисте».

Героїні проєкту ZARINA

У проєкті взяли участь Наталія Нетовкіна, засновниця Ювелірного Дому ZARINA, її доньки – Заріна Нетовкіна, амбасадорка Ювелірного Дому ZARINA, Мартіна Нетовкіна, керівниця бренду NATKINA і Софія Нетовкіна, «обличчя» саббренду ZARINA You, а також племінниця Катерина Нетовкіна, менеджерка з комунікацій з міжнародними партнерами ZARINA.

Жінки щиро діляться своїми думками і спогадами. Які їхні плани на майбутнє? Чи потрібно шукати компроміс у ділових стосунках? Чи існує межа між робочими та сімейними справами?

Героїні розповідають про ставлення до сімейного бізнесу, поразки й перемоги, відчуття впевненості й любові, що панують у сім’ї, про мрії, які здійснюються. Про все це – у 13-ти хвилинах відео, без дублів, відверто, про особисте.

Ювелірний Дім ZARINA – це компанія, натхненна і створена жінкою, з великою любов’ю і повагою до жінок. Головні героїні відеопроєкту переконані, що жінка має великий потенціал до зміни світу на краще, адже вона – унікальна й неповторна індивідуальність, багатогранна особистість. Щоб відчувати власну цінність, їй не потрібно здаватися кимось іншим, ніж вона є насправді. Їй досить бути собою. Вона сама і є найбільша цінність.

Ця ціннісна платформа і є запорукою успіху компанії.

Родинний бізнес – не просто робота, а і спільна творчість таких різних за характером і світосприйняттям, але близьких за духом людей, котрі дарують одне одному велику любов та підтримку. Як саме відбуваються ці процеси у Ювелірному Домі? Про це також розповідають героїні відеопроєкту.

У 13 хвилинах відео – зйомки, що тривали 18 годин, півсотні тем для невимушеної бесіди, кілька приватних, особистих та дуже зворушливих моментів і жодного відрежисованого діалогу. Ця документальна міні-стрічка відтворює 20 років життя й історію 5 неймовірних жінок, що належать до 3 поколінь. Це можливість зазирнути за лаштунки великого сімейного бізнесу, дізнатися більше про цінності сім’ї ZARINA та надихнутися історіями успіху героїнь проєкту.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь