Спецпроєкти

На кого йти у вересні? 6 великих вечірок у KURENI


На початку нового сезону Kureni навіть не думають зменшувати оберти – ми зібрали шість вечірок, які не варто пропускати у вересні.

10 вересня

Michael Mayer 

Мікаель Маєр – бос лейблу Kompakt та легенда німецького мінімал-техно. Маєра не дарма називають обличчям мінімал-техно – саме він спродюсував добру сотню визначних техно-платівок та записав кілька еталонних альбомів, за якими можна вивчати сучасну електроніку.

11 вересня

Maceo Plex 

До Києва з вечіркою Portraits повертається Maceo Plex – зірковий кубино-американскьий діджей та продюсер, ім’я якого стабільно тримається в топах Resident Advisor, а сам Ерік Естронел (справжнє ім’я артиста) уже багато років є резидентом головних клубів Ібіци. Також до нього приєднається італієць Fedele та впізнавані локальні артисти. 

17 вересня

Коло. Night 

У новому сезоні нічне КОЛО збирає близьких духом артистів та публіку, які разом запустять справжню музичну синергію. Піклуватися про атмосферу цього вечора буде гість із сонячної Греції Thodoris Triantafillou – людину-конвеєр із виробництва хітів, почути які можна як на локальних вечірках, так і на найбільших світових фестивалях.

18 вересня

Viken Arman

Вікен Арман – французький діджей, який за допомогою старовинних орієнтал-мелодій та сучасних електронних ритмів відправляє публіку в захопливу подорож у просторі й часі. Магічні вібрації музики Армана раз у раз вводять у стан трансу, але ефект цього ритуалу зазвичай протилежний – їх хочеться згадувати знову й знову.  

24 вересня 

Secretsundaze 

Secretsundaze – дует Джайлса Сміта та Джеймса Престлі, який вже понад 20 років робить те, на чому знається найкраще – влаштовує одну з найвідоміших денних вечірок під акомпанемент мелодичного техно та хаусу.  

Bonus. 

1 жовтня

Loco Dice & Roustam 

Гостем останньої вечірки сезону стане Loco Dice – зірковий діджей, чиє ім’я не потребує додаткового представлення. У перекладі з іспанської «локо» – скажений, тож саме таким у Kureni бачать настрій прощальної вечірки – танцювати обіцяють як востаннє. Цього вечора його парою буде Roustam, який вже встигнув запалити в Kureni цього літа. 

Більше деталей про концерти: https://kureni.com.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь