Спецпроєкти

Найкращі 10 ресторанів на Обухівській трасі


Якщо ви зібралися в дорогу та плануєте їхати по Обухівському шосе, радимо заздалегідь вибрати місця для зупинки на обід. Смачна й різноманітна їжа, приємна атмосфера, красива природа – таким, на наш погляд, має бути ідеальний заклад для зупинки в дорозі. Саме такі заклади ви знайдете в нашій добірці. Якщо ви не збираєтеся подорожувати, але хочете відпочити за містом – зберігайте список закладів. 

Заміський клуб «Трипільське Сонце»

Заміський клуб «Трипільське Сонце» на 27-му кілометрі Обухівської траси підходить як для обіду по дорозі, так і для продуктивного відпочинку, і для роботи. У ресторані клубу подають страви європейської, української та авторської кухонь. Мисливські господарства постачають дичину, яку кухарі готують на мангалі на дровах. За бажанням гості можуть зняти номер у готельному комплексі, який розташований на території клубу. У «Трипільське Сонце» є банний комплекс. Також тут організовують конференції, семінари та різні урочистості.

Де шукати: вул. Боровкова, 81, с. Підгірці, Київська обл.

Номер для зв’язку: +38 (044) 585 55 66

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: цілодобово

Заміський комплекс DACHALOVE

DachaLove – заміський комплекс у 30 км від столиці в бік Одеси. На території закладу можна знайти безліч різних локацій, і в будь-якій із них можна відпочити та відзначити свято. Ресторан має українське та європейське меню, а також велике мангал-меню й немале фуршетне та банкетне меню. Крім ресторану, на території комплексу є аквазона, фінська сауна, зона барбекю, можливість різноманітних активностей на воді: вейкбординг та сапбординг. 

Де шукати: вул. Молодіжна, 7, ​​с. Погреби, Київська обл.

Номер для зв’язку: +38 (067) 218 77 70

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: цілодобово

Ресторан-готель «Чумацький Шлях»

Ресторанно-готельний комплекс «Чумацький Шлях» з’явився на Обухівській трасі й уже майже двадцять років відкритий для гостей. Тут представлена ​​українська кухня, готують страви на грилі. У ресторані є кілька різних залів і локацій, наприклад, тут є «Мазанка Солохи» і «Хата Василя». Комплекс має у своєму розпорядженні лазню, зоопарк і велику зону для прогулянок. Тут можна покататися на конях, навчитися стріляти з лука й освоїти гончарну майстерність, також тут влаштовують майстер-класи для дітей.

Де шукати: вулиця Соснова, 10, с. Романків, Київська обл.

Номер для зв’язку: (067) 401 28 49

Середній чек: від 650 грн

Години роботи: цілодобово

Ресторанно-готельний комплекс «Таверна»

«Таверна» розташована на 28-му кілометрі Обухівської траси в сосновому бору. У ресторані комплексу готують страви української та європейської кухонь. Рибу, овочі та м’ясо готують на мангалі. У «Таверні» є кілька банкетних залів й альтанки. Після обіду тут можна пограти в дартс, розважитися в мотузковому парку або розслабитися біля басейну.

Де шукати: вул. Лісова, с. Романків, Обухівський район, Київська обл.

Номер для зв’язку: (067) 503 26 55

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: 11:00–23:00

Ресторан «Бакинський Бульвар»

Заміський ресторан азербайджанської кухні «Бакинський Бульвар» розташований на 28-му кілометрі Обухівської траси. Східний колорит в інтер’єрі, азербайджанська кухня, тераси на воді, жива музика, дитячий майданчик, озеро з рибою, зоопарк – тут є все для хорошого відпочинку. У ресторані готують плов, садж, долму, запікають рибу та м’ясо на мангалі, подають хачапурі та лаваші, а на десерт пропонують східні солодощі й варення власного виробництва.

Де шукати: Новообухівська траса, 28-й км

Номер для зв’язку: (067) 246 07 04

Середній чек: від 700 грн

Години роботи: 11:00–23:00

Ресторан «Маячок»

Ресторан «Маячок» – двоповерховий ресторан, який розташований у мальовничому місці – Жуків острів. На території ресторану є вихід до Дніпра, дві затишні великі тераси й понтони на воді. У ресторані представлена ​​українська та європейська кухні, є дитяче, сезонне та гриль-меню. 

Також на території комплексу розташований Mayachok Event Hall. Це великий простір для проведення різних заходів: від конференцій і весіль до масштабних концертів.

Де шукати: вул. Лютнева, 58-а, м. Київ, Україна

Номер для зв’язку: +38 (050) 462 39 28

Середній чек: від 1000 грн

Години роботи: 12:00–00:00

Лісний пивний клуб «Партизан»

Недалеко від Києва, на 12-му кілометрі Обухівської траси, розташований лісовий клуб «Партизан». Основна місія цього місця – прищеплювати відвідувачам культуру споживання першокласного бельгійського пива. Крім цього, у пивному клубі можна порибалити й насолодитися смаком свіжоприготованого улову. Гості можуть спробувати рибальські трофеї, різні види «гарячих сковорідок», пельмені та вареники власного виробництва. У лісовому пивному клубі можна відпочити в лазні й залишитися на ніч у затишному котеджі.

Де шукати: Новообухівська траса, 12-й км

Номер для зв’язку: (068) 900 39 00

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: цілодобово

Купецький двір

Ресторан входить до складу заміського комплексу в лісі Конча-Заспи на Столичному шосе. Це сімейний ресторан із різноманітними програмами, зокрема програмою з аніматорами для дітей. У ньому розміщений основний двоповерховий зал із каміном і картинною галереєю, відокремлені будиночки для проведення сімейних і дружніх зустрічей, двоповерхова видова тераса з краєвидом на сад і фонтан.

Ресторан «Купецький двір» об’єднує в собі такі напрямки кухні: старокиївська кухня, грузинська кухня, східна кухня, а також меню преміальних стейків. Заклад має кальянну карту з широким вибором тютюну та чаш як на фруктах, так і класичні варіанти.

Де шукати: Столичне шосе, 26 км

Номер для зв’язку: (067) 246 62 46

Середній чек: від 800 грн

Години роботи: 09:00–00:00

Заміський пляжний клуб «Лобстер»

Lobster Beach Club – це пляжний заміський комплекс у 17 км від Києва, який пропонує своїм гостям усе, що потрібно для активного й цікавого відпочинку, яскравих вечірок та івентів у мальовничому містечку просто на березі Блакитного озера.

На території розміщений басейн із шезлонгами та столиками, озеро з чистим піщаним пляжем, обладнаним шезлонгами, бунгало й дитячим майданчиком, а також рестораном із терасою. Крім цього, на території є футбольний майданчик й обладнане місце під пляжний волейбол.

Де шукати: с. Підгірці, Київська обл.

Номер для зв’язку: (067) 770 98 09

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: пн-пт 10:00–21:00, сб-нд 09:00–22:00

Ресторан «Хутірець»

«Хутірець» – ресторан української кухні на Новообухівській трасі. Ресторан оформлений у стилі старовинної української хати – чистої, просторої, з привітними господинями й ароматами тільки-но приготованих страв.

У меню ресторану є всі класичні українські страви. А для тих, хто уникає смаженого, жирного й висококалорійного, шеф-кухар ресторану розробив авторські страви з урахуванням останніх дієтичних тенденцій. Гордість ресторану – справжні страви полтавської кухні.

Де шукати: вул. Боровкова, 88, с. Підгірці, Новообухівське шосе, Київська обл.

Номер для зв’язку: (044) 221 88 81

Середній чек: від 650 грн

Години роботи: 10:00–23:00

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь