Спецпроєкти

Найкращі 10 ресторанів на Одеській трасі


Заміські заклади в напрямку Київ-Одеса – одні з найпопулярніших. Відчути атмосферу відпочинку та релаксу можна і не доїжджаючи до курортного міста. Дорогою Київ-Одеса велика кількість закладів, де варто зупинитися пообідати та відпочити. Швидше за все, після такої зупинки вам захочеться завітати в заміські комплекси та ресторани ще раз, тому зберігайте добірку від нашої редакції. 

Вілла Віта

ресторани по одеській трасі

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Вілла Віта» знаходиться на 21-му кілометрі траси Одеса-Київ. «Вілла Віта» – це парк з доріжками для прогулянок, котеджі, поле для паркового гольфу, майданчик для дітей, фонтани. Велика територія комплексу дозволяє організувати комфортний відпочинок на природі або ж масштабне святкування. У ресторані комплексу п’ять залів, а влітку працюють альтанки і тераса. Гостям закладу пропонують страви європейської кухні з італійським акцентом. Консервація, м’ясна гастрономія, солодощі та випічка тут власного виробництва.

Де шукати: траса Київ-Одеса, 21 км, дім 1

Номер для зв’язку: (050) 344 40 40

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: цілодобово, основне меню в ресторані з 11:00 по 23:00

Фортеця Гетьмана

ресторани по одеській трасі

Здійснити подорож у часі – легко. Буквально в 5 хв від столиці можна опинитися в епосі гетьманства і козацтва. У селі Гатне розташований історичний готельно-ресторанний комплекс «Фортеця Гетьмана». Рестораном комплексу керує шеф з міжнародною кваліфікацією і гастрономічним досвідом з усього світу Сергій Куликовський. У меню завжди свіжі сезонні продукти. Влітку тут пропонують холодні страви, салати з оригінальними заправками, м’ясо і рибу на мангалі, фруктові десерти з помірним вмістом цукру. Зали ресторану обставлені антикварними меблями, біля підніжжя фортеці працює тераса. У комплексі є лазня на дровах.

Де шукати: вул. Інституцька, 103, с. Гатне, Києво-Святошинський район

Номер для зв’язку: (068) 577 97 97 

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: цілодобово

Готельно-ресторанний комплекс «Джерело»

ресторани по одеській трасі

«Джерело» – готельно-ресторанний комплекс у Васильківському районі. Головна визначна пам’ятка комплексу – природні джерела, розташовані на його території. В ресторані готують справжній український борщ, домашні вареники та страви з печі, також можна скуштувати європейську та грузинську кухні. Насолодитися смаком їжі можна в основній і етнозалі ресторану, на терасі, в альтанках і на пірсі над водою. У комплексі «Джерело» є готельні номери й окремі котеджі, озеро для риболовлі, аквазона з басейном, спортивні та дитячі майданчики.

Де шукати: вул. Живописна, 54, с. Мала Бугаївка

Номер для зв’язку:  (095) 644 05 96

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: цілодобово, ресторан з 11:00 до 00:00

Родичі

Готель-ресторан «Родичі» знаходиться в мальовничому місці на 147 км траси Київ-Одеса, біля Жашкова. В ресторані комплексу готують страви сучасної української кухні: домашні вареники з трьома видами м’яса та кінзою, борщ з реберцями, сметаною та цибулевими пампушками, горіховий торт з солоною карамеллю. На території комплексу є дитячий майданчик, фруктовий сад та тераса. Це концептуальний заклад з цікавими рішеннями в інтер’єрі та сімейною історією. 

Де шукати: траса Київ-Одеса, 147 км, м. Жашків

Номер для зв’язку:  (066) 100 58 78

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: НД-ЧТ – 09:00-22:00, ПТ-СБ – 09:00-23:00

Zastava

застава умань

Zastava – сучасний готельно-ресторанний комплекс з колоритною територією. В ресторані закладу пропонують страви європейської та української кухонь, а також пригощають фірмовими десертами від шефа. Родзинкою комплексу є мотузковий парк та музей ретро-мотоциклів. Для молодших гостів на території є дитячий майданчик з батутом та гойдалками. Також в комплексі проводяться різноманітні вечірки та концерти відомих зірок. 

Де шукати: 198 км траси Е95, перед м. Умань

Номер для зв’язку:  (098) 777 51 51

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: цілодобово

Батьківська хата

Екоресторан «Батьківська хата» на 24 кілометрі автобану Київ-Одеса розташований у справжньому царстві величних сосен. Тут повною мірою можна насолодитися дивовижною природою та зарядитися її енергією. Основною особливістю ресторану вже традиційно вважаються ексклюзивні страви української кухні, приготовані за старовинною рецептурою сім’ї Поплавських винятково з екологічно чистих, натуральних інгредієнтів. В меню ресторану є ковбаси власного виробництва та фірмові напої.

Де шукати: 24 км траси Київ-Одеса

Номер для зв’язку:  (067) 401 38 58

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Курорт Gvozdoff

Курорт Gvozdoff – готельно-ресторанний комплекс у 30 км від Києва. Взимку гостей сюди приваблюють гірськолижні спуски, але і влітку на курорті інші розваги. Тут можна покататися на велосипедах або ж плавати на сапбордах, гуляти, займатися спортом. Особливої атмосфери готелю і ресторану надають антикварні речі, привезені з різних куточків Європи. У ресторані комплексу три зали: барний, камінний і банкетний, а також дві літні тераси. Різноманітне меню: від традиційних дерунів до вишуканої фуа гра та пасти. М’ясо, рибу і морепродукти готують в тандирі. Можна спробувати хріновуху, вишнівку і лімончело власного виробництва.

Де шукати: вул. Ярова, 30, с. Гвоздів, Київська область

Номер для зв’язку:  (099) 017 77 79

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Рибацький хутір

На 84 кілометрі траси Одеса-Київ знаходиться ресторан «Рибацький хутір». Головна особливість ресторану – фірмові делікатеси зі свіжої риби. Щоб краще відчути атмосферу закладу, гостям пропонують власноруч ловити рибу, яку пізніше приготує шеф-кухар за фірмовим рецептом. Обіцяють також зловити коропа та приготувати рибне філе під хрусткою скоринкою. Для фанатів рибалки човен з усім спорядженням готовий вже заздалегідь.

Де шукати: 84-км автодороги Київ-Одеса

Номер для зв’язку:  (063) 352 52 52

Середній чек: від 650 грн

Години роботи: щодня з 09:00 до 02:00

Чабани

Ресторанно-готельний комплекс «Чабани» розташований на 7-му кілометрі траси Київ-Одеса. Взимку тут працює ресторан «Баранчик і устриці» на першому поверсі готелю, а в теплу пору року відривається ресторан в яблуневому саду. Кожен столик – це окремий будиночок. В закладі готують страви європейської кухні, літній ресторан облаштований відкритим мангалом. На території комплексу є сад, мініферма, озеро, майданчики для дітей.

Де шукати: смт. Чабани, вул. Покровська, 162

Номер для зв’язку: (050) 144 05 45

Середній чек: від 600 грн

Години роботи: щодня з 11:00 по 23:00

Ресторан GRIGLIATA

На 12 кілометрі траси Київ-Одеса знаходиться ресторан домашньої італійської кухні GRIGLIATA. Тут приділяють особливу увагу гриль-меню та гарячим м’ясним стравам. Пасту, вина, хлібобулочні та кондитерські вироби GRIGLIATA і зовсім виробляє самостійно. Так що сміливо куштуйте, наприклад, пасту з креветками й томатами, равіолі зі шпинатом або ж каре ягняти на грилі.  На території ресторану є паркування та тераса, а влітку для відвідувачів працює аквазона. Любителі активного відпочинку можуть пограти в настільний теніс, більярд, бадмінтон, волейбол або баскетбол.

Де шукати: 12 км від КП Київ-Одеса (пгт. Глеваха)

Номер для зв’язку: (050) 355 09 72

Середній чек: від 500 грн

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00

Нагадаємо, раніше ми писали про 10 закладів на Житомирській трасі та на Обухівському шосе.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь