Спецпроєкти

Десерти без випічки: прості та корисні рецепти


Ни мука, ни духовка для этих десертов не нужны. А приготовление не займет больше30 минут.

Десерти без випічки

Напевно, ви любите десерти, але не особливо в захваті від необхідності запікати тістечка, тортики та інші солодощі. На допомогу лінивим ласунам приходять десерти без випічки.

Десерти без випічки за 5 хвилин – це, мабуть, одна із найкращих речей, яку могло придумати людство. У матеріалі ми розповідаємо максимально докладно, як приготувати десерти без випічки на швидку руку. Швидкі десерти без випічки, прості десерти без випічки, десерти рецепти без випічки, смачні десерти без випічки, фруктові десерти без випічки, холодні десерти без випічки, дешеві десерти без випічки, десерти без випічки швидко – зібрали все в одному матеріалі.

Творожні десерти без випічки

Творожний пп-торт без випічки

Інгредієнти:

  • 500 г сиру
  • 150 мл густого йогурту
  • 12 шт вівсяного печива
  • 3 ст.л. меду
  • 15 г желатину
  • 100 води
  • 200 мл чорної звареної зі стевією (корисним цукрозамінником) кави.

Заливаємо желатин водою. Збиваємо з кефір з сиром та медом – консистенція має вийти приблизно як у густої сметани. Додаємо залитий водою желатин.

Кожне печиво вмочуємо в каву. Викладаємо з печива шар, поки вони не розвалилися. Зверху акуратно накладаємо сирно-кефірно-медову суміш, що вийшла.

За бажанням десерт можна прикрашати кокосовою стружкою, горішками, какао або ягодами/фруктами. І не забудьте охолодити десерт.

Творожні десерти без випічки фото:

ПХ-десерти без випічки

ПХ-торт

Інгредієнти:

  • 100 г гіркого шоколаду
  • 2 яйця
  • 40 г молока.

Шоколад обережно розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Відокремлюємо білки від жовтків, до останніх додаємо шоколад. Добре збиваємо білки окремо, і окремо так само збиваємо шоколад із жовтками. Обидві суміші перемішуємо – обережно, щоб зберегти білкову піну.

Ставимо заготовку для тортика в мікрохвильову піч на дві хвилини. ПХ-десерт готовий.

Десерти з полуницею без випічки

Чізкейк із полуницею

Інгредієнти:

    • 50 г кураги
    • 30 г ізюму
    • 200 г хліба з борошна грубого помелу
    • 100 мл нежирного молока
    • 300 г нежирного сиру
    • 200 г полуниці
    • 150 г яблук

1 ч.л. меду.

Основою чізкейку будуть сухарики та сухофрукти. Підсушуємо нарізаний хліб, кришимо його до борошняного стану, до нього додаємо подрібнену сухофруктову масу з медом.

Промазуємо форму вершковим маслом, укладаємо нашу основу. Зверху на корж кладемо тоненькі яблучні часточки.

Желатин висипаємо в склянку води, трохи чекаємо і розігріваємо у каструльці – але не даємо закипіти.

Сир заважаємо з молоком, туди ж додаємо дрібно нарізану полуницю (частину ягід можна залишити для прикраси верху торта). Викладаємо суміш поверх коржа.

Залишаємо чізкейк у холодильнику на ніч.

Десерти у стаканчиках без випічки

Десерт з маскарпоне та мандаринів

Інгредієнти:

  • 500 г маскарпоне
  • 4 мандарини
  • 4 яйця
  • 4 печива савоярді
  • 100 г цукру.

Відокремлюємо білки від жовтків. У жовтки і білки додаємо по 50 г цукру і обидві суміші окремо добре збиваємо.

До жовткової суміші додаємо маскарпоні і трохи збиваємо – краще блендером, щоб маса вийшла справді однорідною. Обережно вливаємо білкову піну і перемішуємо – цього разу краще використовувати вилку або віночок.

Мандарини ділимо на часточки, а часточки нарізаємо на маленькі шматочки. Частину часточок можна залишити, щоб прикрасити десерт, що вийшов.

Савоярді кришимо – але на шматочки, а не в потерть. У склянки викладаємо шари: крем, крихти печива, крем та мандаринові шматочки. Зверху можна прикрашати цілими часточками мандаринів.

Перед тим, як їсти, краще залишити десерти на півгодини в холодильнику.

Шоколадні десерти без випічки

Домашні трюфелі

Незважаючи на те, що трюфелі вважаються вишуканим та дорогим десертом, їх дуже просто приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду
  • 30 г вершкового масла
  • 50 мл вершків 33%
  • 50 г волоських горіхів
  • вафельна крихта
  • 50 мл віскі

Розламайте шоколад та розтопіть на водяній бані. Накрийте серветкою і залиште при кімнатній температурі.

Збийте вершки, додайте|добавляйте| розм’якшене вершкове масло|мастило| і розмішайте до однорідної маси. У вершкову масу тонким цівком влийте шоколад, постійно помішуючи. Додайте віскі та перемішайте. Добре збийте віночком отриману масу.

Додайте|добавляйте| подрібнені горіхи. За допомогою чайної ложки зробіть з шоколадної маси невеликі кульки. Ліпити їх краще вологими руками, тому наперед поставте миску з водою. Обваляйте кожну кульку у вафельній крихті та подрібнених горіхах.

Шоколадний фадж

Цей десерт неймовірно смачний і простий у приготуванні. Зазвичай до нього додають всілякі начинки: родзинки, печиво, мармелад і маршмеллоу. А ми пропонуємо спробувати фадж з мигдалем та вишнею.

Інгредієнти:

  • 225 г чорного шоколаду
  • 350 ​​г крупно розфарбованого пісочного печива
  • 125 г вершкового масла
  • 2 ст.л рідкого меду
  • 2 ст.л.вишневого лікеру
  • 1 ст.л какао-порошоку
  • 50 г очищеного та обсмаженого мигдалля
  • 200 г зацукрованої вишні

Розламайте шоколад і розтопіть з|із| нарізаним вершковим маслом. Це можна зробити водяною або в мікрохвильовій печі. Додайте решту інгредієнтів, добре перемішайте.

Застеліть пергаментним папером квадратну форму для випічки зі стороною 20 см. Додати шоколадну масу і розрівняти лопаткою. Поставте холодильник, щоб фадж повністю застиг. Перед подачею розріжте десерт на порційні квадратики.

Тірамісу

Інгредієнти для 6 порцій:

    • печиво савоярді – 200 г
    • сир маскарпоне – 500 г
    • курячі яйця – 4 шт.

<цу>цукрова пудра – 5 ст. л.

  • холодна кава (еспресо) – 300 мл
  • вино марсала – 1 склянка
  • какао або шоколад – до смаку

 

Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки у щільну піну. Це важливий етап, адже саме піна дає крему необхідну стійкість. Так що не лінуйтеся попрацювати міксером.

Наприкінці роботи у збиті білки додаємо зовсім небагато цукрової пудри, яка допоможе зберегти пишну пінку.

Окремо збиваємо жовтки із цукровою пудрою – суміш повинна вийти білою. У цю масу додаємо маскарпоне і все розмішуємо великою вилкою.

Далі заливаємо білкову піну, але дуже обережно: нам потрібно зберегти кремову текстуру, а не вилити суміш за раз.

Каву заважаємо з вином. Обережно опускаємо з цієї суміш печиво. Пам’ятайте, що не можна надовго залишати печиво у рідині, інакше воно просто розкришиться.

Перший шар печива укладаємо у відповідну форму, виливаємо половину крему, що вийшов. Зверху викладаємо ще один печінковий (з печива) корж і розподіляємо крем по ньому зверху. На кілька годин “забуваємо” десерт у холодильнику – а потім можна їсти.

Десерти без випічки з печива

Мурашник

Інгредієнти:

    • 300 г печива, яке ви любите
    • 450 г згущеного молока
    • 100 вершкового масла
  • 50 г шоколаду (краще темного)
  • 50 г волоських горіхів.

Печиво укладаємо в харчовий пакет і дробимо – для цього можна використовувати качалку або звичайну пляшку з-під пива/вина/води.

Складаємо крихти в глибоку миску, перемішуємо з грецькими горішками та вершковим маслом (його треба заздалегідь витягнути з холодильника і дати трохи підтанути).

Вливаємо в суміш згущене молоко. Мочимо руки, ліпимо пирожки з отриманої маси.

Їх залишаємо в холодильнику десь на півгодини.

Прикрашати десерт можна кремом – шоколадним чи білим.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь