Спецпроєкти

Spend With Ukraine: продукти та послуги, створені українцями, які доступні в усьому світі


Ініціатива Spend With Ukraine створена, щоб поширювати інформацію про всі визначні продукти, які створені українцями і продовжують працювати навіть попри війну.

На сайті Spend With Ukraine представлена ​​добірка інноваційних продуктів та послуг з України, які доступні в усьому світі. 

Деталі

Веб-сайт розділений на 8 категорій: gadgets, productivity, education, creativity, lifestyle, fashion, home та services. Кожна група включає продукти, які для більшості людей у світі є дуже відомими. Наприклад, Depositphotos, який багато хто використовує для пошуку стокових фотографій, є українською компанією.

«Армії виграють битви, але економіка виграє війни. Продуктові команди в Україні продовжують працювати під час обстрілів, переміщення та тиску. росія не може позбавити нас прагнення створювати та стимулювати позитивні зміни. Підтримка українського бізнесу – це підтримка економіки, яка наближає нас до перемоги», – ділиться думками про проект Андрій Клен, співзасновник O0 Design та засновник Spend With Ukraine.

За різними даними, ВВП України може скоротитися до 35% внаслідок російського вторгнення. І вже мільйони людей втратили роботу та бізнес. Ініціатива Spend With Ukraine хоче зробити свій внесок у вирішення цієї проблеми шляхом популяризації українського бізнесу. Засновники вважають, що купівля в українських компаній була б великим актом підтримки з боку світу, адже людям потрібно продовжувати працювати і творити навіть під час війни.

Раніше ми розповідали про те, що техногігант Cisco згортає бізнес у рф і білорусі.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь