Спецпроєкти

У новому музичному барі UnderWu стартує серія благодійних квартирників


28 липня о 18:00 у барі UnderWu, що на Великій Васильківській, 44, відбудеться перший благодійний квартирник на підтримку ЗСУ.

Подробиці

Головним героєм цієї події стане репер Alexjazz – представник нового покоління української хіп-хоп спільноти.

Також на гостей чекають музичні експерименти від Андрія «Бармалея» ака ВІДЧАЙ ака DJ Monobank – відомого київського саксофоніста та композитора, який поєднує джаз із електронною антиутопічною естетикою.

Співзасновник закладу Ігор Постоєнко проведе аукціон, де представить два лоти:

  • раритетний вініл Jesus Christ Superstar Overture із власної колекції,
  • вечерю, під час якої переможець зможе обговорити із ним улюблені треки та важливість музичного фронту в наших воєнних реаліях.

Вартість

Захід має благодійну місію, тож організатори встановили для кожного гостя мінімальний донат – 200 грн. Усі зібрані кошти підуть на потреби військових. За бажанням сума може більшою.

Організатори планують перетворити такі благодійні квартирники на традицію та принаймні раз на декілька тижнів запрошувати українських артистів, аби разом робити добру справу й водночас дозволяти собі хоча б ненадовго «видихати» та насолоджуватися життям.

UnderWu – це бар і вдоночас музичний простір із вражаючою колекцією вінілів та раритетних програвачів, які можна послухати і навіть придбати. Заклад офіційно відкрився ще напередодні повномасштабної війни, але лише зараз повертається до роботи та паралельно продовжує допомагати ЗСУ.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь