Спецпроєкти

У Києві відбудеться Затишок Charity Market: планують зібрати кошти для внутрішніх переселенців


«Життєлюб» та Ol.factory запрошують всіх на Затишок Charity Market в суботу, 23 липня. Його мета – зібрати 100 000 гривень на закупівлю постільної білизни та посуду для внутрішніх переселенців та передати їм речі, що створюють домашній затишок. 

Деталі

За оцінками Міжнародної організації з міграції, в середині травня в Україні було 7,1 млн внутрішньо переміщених осіб. Лише в центрі підтримки переселенців «Життєлюб піклується» в Києві на отримання допомоги зареєструвалися більше 6 000 родин.

Зараз ці люди починають життя з нуля на новому місці. Їм бракує відчуття дому, яке дають найпростіші речі – своя постільна білізна, кава в улюбленій чашці та свіжі рушники у ванній. 

Як відбуватиметься Затишок Charity Market: 

Всі бажаючі зможуть принести речі для переселенців (ковдри, штори, посуд, рушники, постільну білизну й будь-що, що асоціюється з затишком), а також купити для свого дому інтер’єрні речі від українських виробників. 20% від продажу підуть на купівлю домашнього текстилю та посуду для переселенців.

На Затишок Charity Market ви зможете цікаво провести час з друзями або родиною. В програмі – майстер-класи та активності для дітей, напої та смаколики.

Також можна буде купити книгу Гаріка Корогодського «Червона книгу Гаріка», яку автор підпише, та сфотографуватися з ним.

До або після заходу можна задонатити на збір коштів для внутрішніх переселенців. Ці гроші теж підуть на посуд та постільну білизну.  

Всі речі, які гості принесуть на Затишок Charity Market, відправляться в центр підтримки переселенців «Життєлюб піклується» в Києві. Там їх отримають люди, які вимушено евакуювалися з гарячих точок.

Коли: 23 липня, 11:00-19:00
Де: Простір Ol.factory, Велика Васильківська, 100

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь