Спецпроєкти

Переселенці з Києва відкрили у Вінниці укриття з сухим басейном: який вигляд воно має


Нещодавно у Вінниці відкрився сухий басейн Без Хвиль. Окрім звичайного відвідування, можна просто перечекати повітряну тривогу.

Так зване релаксосховище, як його прозвали через розташування у підвальному приміщенні, відкрили переселенці з Києва. Без хвиль – це простір із 30 000 легкими білими кульками, де можна можуть зняти стрес, розслабитися, відпочити з друзями. 

Подробиці

Простір створили, щоб усі жителі міста мали комфортне місце, де можна переховуватися від повітряних і не тільки тривог.

У релаксосховищі є сухий басейн з кульками, м’які поверхні у всьому просторі, крісла-подушки, іграшки-антистрес, масажери, а ще триметровий екран з проєктором для кінопоказів і невеличкий бар з кавою та смаколиками. 

“Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, завдяки яким маємо можливість проводити час у безпеці і створювати комфортне середовище для інших. Зараз в українців є особлива потреба полегшити тривожність, розслабитися, зняти стрес. Наша місія на релаксофронті – підтримувати спокій, бадьорий настрій і бойовий дух. У своїй справі підтримуємо бізнес інших переселенців також. Наприклад, у нашому просторі є макаруни, які виробляє сім’я з Ірпеня. На святкування Днів народження у просторі запрошуємо аніматорку з Миколаєва. Кульки та матеріали для басейну закупали в українських виробників – розказує співзасновниця Без Хвиль Єлизавета Бойко.

Протягом липня у сухому басейні Без хвиль влаштували безкоштовні години переселенців, які відвідали понад 200 біженців. Здебільшого приходили люди з Харкова та Маріуполя.

Також безкоштовно спробувати сухий басейн мали змогу біженці з Лисичанську, Миколаєва, Краматорську, Дружківки, Слов’янську, Костянтинівки, Добропілля, Сєвєродонецьку, Луганську, Авдіївки, Бахмуту, Енергодару, Одеси, Донецьку, Макіївки, Попасної, Бердянську, Покровську, Циркунів, Рубіжного та інших міст і містечок. Наймолодшому гостю було 2, найстаршому – 52 роки. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь