Спецпроєкти

У Києві запрацювала онлайн-хімчистка: які послуги доступні?


Онлайн-хімчистка MINK розпочала свою повноцінну роботу в Києві. Проєкт стартував у тестовому форматі у грудні 2021-го, але повноцінний запуск відклали через початок повномасштабної війни. Лише віднедавна MINK запрацював і для всіх гостей у Києві.

Пояснюємо, як працюватиме онлайн-хімчистка і які послуги надаватиме.

Які речі приймають?

У MINK приймають будь-який одяг – від пуховиків до купальників, від весільної фати до військового одягу. Також MINK надає безкоштовні поради технолога у телеграмі.

У сервіси надають такі послуги: чистка, прання, та ремонт одягу, взуття, сумок, різних аксесуарів та домашнього текстилю.

Як замовити чистку?

Це можна зробити на сайті MINK.

Речі, що потребують прання або ремонту, забере кур’єр в обраний час, запакує їх в мішечок, запломбує та просканує, а потім поверне їх у зручний час і місце. Оплатити можна готівкою або карткою після того, як речі повернуть.

З передмістя Києва та інших міст можна надіслати речі «Новою Поштою». 

Процес огляду речей відбувається у розподільчому центрі: які є плями, чи на місці гудзики та який ремонт чи чистка потрібні. Гість отримає всю необхідну інформацію — терміни та ціну у SMS та email. Після підтвердження замовлення хімчистка почне догляд за речами. Якщо ж щось не підійшло, замовлення можна скасувати. Кур’єри забирають і повертають речі безкоштовно. 

Раніше ми повідомляли, що Укрзалізниця запустила власний мобільний застосунок.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь