Спецпроєкти

Допомога малому й середньому бізнесу: в Україні з’явиться освітня програма «Фінансист»


Центри підтримки підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard домовилися про тристороннє партнерство, яке відкриє нові можливості для малого та середнього бізнесу України. 

Як допомагатимуть бізнесу?

В офлайн-центрах Дія.Бізнес будуть відкриті спеціальні консультаційні зони від UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard. У цих центрах підприємці/-миці зможуть дізнатися про фінансові рішення для розвитку бізнесу.

Задля розвитку професійних навичок українських підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard розпочинають освітню програму «Фінансист» у центрах Дія.Бізнес. Це серія освітніх лекцій онлайн та офлайн.

Експерти з різних сфер розповідатимуть про управління фінансами, тенденції розвитку українського підприємництва, технологічні рішення, маркетинг-стратегії та ін. Лекції безкоштовні, тож послухати їх зможуть всі охочі.

Співпраця стартує в онлайн-форматі у всій мережі центрів. Запуск офлайн наразі у Тернополі, Ужгороді, Кривому Розі та Полтаві.

За подальшими анонсами стежте на офіційній сторінці Дія.Бізнес у Facebook – https://www.facebook.com/diia.business.

Раніше ми повідомляли про нові можливості в Дії – наприклад, подання заяви на усиновлення та шеринг е-паспорта при подачі заяви на одруження.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь