Спецпроєкти

McDonald’s повертається: завтра в Києві відкриваються три заклади мережі


Завтра, 20 вересня, відкриються перші три ресторани McDonald’s в Києві, повідомляють у пресслужбі мережі.

Спершу заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються у жовтні. Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців.

Які заклади відкриються на доставку першими?

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва:

  • на проспекті Бажана, 3в,
  • на вул. Гришка, 7, н
  • а проспекті Гагаріна, 2а.

Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у столиці та в різних містах на заході країни.

Спершу отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery. На початку жовтня ці ресторани відкриються для відвідувачі. В інших містах також запуск закладів розпочнеться з доставки.

Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 (або згідно з графіком роботи ТРЦ) та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі переходили в найближче укриття. Водночас команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям.

Про відкриття нових закладів та функціонування експрес-вікон і МакДрайву у відкритих ресторанах дізнавайтеся на сайті та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Раныше ми повідомляли, що «Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь