Спецпроєкти

Київський метрополітен з 1 листопада збільшує інтервали руху поїздів


У київському метрополітені з 1 листопада змінять графіки руху поїздів. Про це повідомляють в КМДА.

Подробиці

У пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпік – 8-10 хвилин. Раніше інтервали руху поїздів у пікові години становили 3-4 хвилини, у міжпік – 6 хвилин.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник пояснює, що такий режим роботи метро дасть змогу більш заощадливо споживати електроенергію. За словами Поворозника, через постійні російські удари по об’єктах критичної інфраструктури країни ситуація з електропостачанням залишається складною.

Пасажирські зони метро залишаються з належним рівнем освітлення задля безпеки містян і гостей Києва.

Як і раніше, під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками метро призупиняється. Підземні станції метро працюють як укриття цілодобово.

Через проблеми з електропостачанням у Києві на частині тролейбусних і трамвайних маршрутів тимчасово курсуватимуть автобуси – тут можна дізнатися більше про маршрути.

Також  на Київщині вводяться екстрені відключення електроенергії. Сьогодні вранку ворог обстріляв столицю і область; єпошкодження енергетичної інфраструктури. Частина Київщини залишилася без електрики; наслідки обстрілу ліквідовують енергетики.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь