Спецпроєкти

У Києві на частині тролейбусних і трамвайних маршрутів тимчасово курсуватимуть автобуси: деталі


У столиці через знеструмлення на низці тролейбусних і трамвайних маршрутів організовують автобусне сполучення. Про це повідомляє КП «Київпастранс».

Тролейбусні маршрути

Змінено роботу тролейбусних маршрутів №№ 35, 36, 5Д – її організували а ділянках № 35 «Кадетський Гай – пл. Марченка», № 36 «ст. м. «Святошин – вул. Білицька», № 5Д «ст. м. «Площа Л. Толстого» – вул. Білицька».

На ділянці від пл. Марченка до житлового масиву Виноградар пасажири можуть їздити автобусами № 26ТР «просп. Свободи – ст. м. «Нивки».

Організують альтернативне автобусне сполучення на тролейбусних маршрутах:

№ 25: «ст. м. «Почайна – просп. Свободи»

№ 41: «вул. Тулузи – ст. м. «Святошин».

Рух тролейбусів з житлового масиву Троєщина тимчасово організовано до ст. м. «Дарниця». До метро «Почайна» можна дістатися автобусними маршрутами №№ 21, 101.

Трамвайні маршрути

Тимчасово призупинено рух трамвайних маршрутів №№ 11, 12, 16, 19 – на ділянці від Контрактової площі до пл. Т. Шевченка. Організовується автобусне сполучення з можливою пересадкою на автобусні маршрути №№ 24Тр, 99, 102.

Від пл. Шевченка до Пущі-Водиці також можна дістатися автобусом.

У КМДА нагадують, що на низці тролейбусних маршрутів у столиці з 20 жовтня працюють автобуси. Така заміна триватиме до стабілізації ситуації з електроенергією.

Раніше ми повідомляли, що на Київщині вводяться екстрені відключення електроенергії. Через ранкові масовані обстріли у Київській області є пошкодження енергетичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київщини; зараз наслідки обстрілу ліквідовують енергетики.

Також в українській столиці виникли проблеми з водопостачанням: вранці 80% споживачів лишилися без води. Мер Києва Віталій Кличко попросив містян зробити запаси води, а також наголосив, що за кілька годин водопостачання буде відновлено на лівому березі Києва та частково на правому.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь