Спецпроєкти

У Києві з’явиться мурал, присвячений героям-волонтерам. Містяни можуть за нього проголосувати – як це зробити?


Молодіжна ініціатива #ВліпиЗаСебе у співпраці з комунікаційною агенцією ETER готує новий артпроєкт – мурал, присвячений українським героям-волонтерам. Незабаром він з‘явиться на одній з вулиць столиці.

Команда проєкту закликає українців взяти участь в голосуванні та вибрати важливі фонди, організації й ініціативи.

#ВліпиЗаСебе склали список фондів та громадський й волонтерських ініціатив із гарною репутацією та величезною кількістю добрих справ за плечима. Та, крім цього, в опитуванні є вільна графа, де можна вписати будь-який проєкт, якому довіряєте і який підтримуєте.

Опитування за посиланням

Хто працюватиме над муралом?

Авторами муралу стане творчий дует Шум&Ку.

Свого часу Шум починав з вуличного арту, а Настя Ку – з графічного дизайну та ілюстрації. Наразі вони разом створюють приватні інтер’єрні рішення і масштабні мурали на фасадах будівель в Україні та за кордоном.

«Волонтери – справжні герої, тож їхні імена мають бути увіковічені. Зі свого боку зробимо все, аби реалізувати цей задум якнайкраще», – коментують проєкт Шум&Ку.

Мурал являтиме собою мапу України з нанесеними на неї фондами, благодійними ініціативами та громадськими організаціями, що від початку повномасштабного вторгнення допомагають військовим, біженцям, дітям, жінкам та тваринам.

Мурал є частиною масштабної інформаційної кампанії #ВліпиЗаСебе. Зараз також триває робота над мотиваційним відео за участю героїв нашого часу, режисером якого виступив Любомир Левицький. 7 листопада стартувала освітня програма для підлітків «Країна взаємно красивих людей» – вона триватиме до кінця місяця. Участники й учасниці програми підготують і презентують маніфест до її завершення. 

Раніше ми повідомляли, що містяни висловилися проти встановлення новорічної ялинки. Петиція проти встановлення зібрала необхідну кількість підписів всього за добу. Тепер звернення має розглянути київська влада.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь