Спецпроєкти

Майже весь наклад браслетів «Азовсталь. Символ незламності» продано. Прикраси замовили люди з 45 країн


За три тижні на сайті українського онлайн-ритейлера ROZETKA продали майже 50 000 браслетів «Азовсталь. Символ незламності» з останньої довоєнної партії металу маріупольського комбінату «Азовсталь». 

Браслети замовляли з різних країн, найчастіше – з США, Польщі, Німеччини, Канади, Великої Британії, Франції та Швеції. Ці країни є ключовими донорами, які підтримують Україну через фандрейзингову платформу UNITED24. 

Серед українських міст символічні прикраси найбільше замовляють у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та Вінниці.

Для виготовлення останнього накладу браслетів використали сталеві 17-метрові літери «ВІРЮ В ЗСУ», які були розміщені в Києві біля підніжжя найбільшого прапора України. Весь прибуток від продажу браслетів піде на формування флоту морських дронів для України.

Наразі залишилося 2000 примірників з останнього накладу. Щойно їх продадуть, проєкт «Азовсталь. Символ незламності» завершиться.

Браслети з металу останньої довоєнної партії «Азовсталі» носять футболіст та амбасадор UNITED24 Андрій Шевченко, парамедикиня Юлія Паєвська («Тайра»), співачка Джамала, учасники гурту The Hardkiss, ведучі Андрій Бєдняков та Олександр Педан та ін.

незламн

Замовити браслети можна за посиланням. Їх безоплатно доставляють до відділень Нової пошти та точок видачі ROZETKA.

Браслети, зроблені з останньої довоєнної партії «Азовсталі», з’явилися у продажу 6 жовтня. Першу партію символічних прикрас розкупили за кілька годин.

Наступну лімітовану партію випустили До Дня захисників і захисниць. Тоді можна було придбати один з тисячі браслетів з написом  «ВІРЮ ЗСУ», 100 з них — з автографом Валерія Залужного. На зібрані кошти придбають систему протидії дронам «Ловець Шахедів», яка допоможе виявляти та знищувати ворожі БПЛА.

15 листопада анонсували продаж останнього накладу браслетів. Саме тоді і з’явилася опція доставки за кордон: багато українців, які вимушено переїхали через повномасштабну війну, або іноземців, які нас підтримують, захотіли замовити собі «Азовсталь. Символ незламності».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь