Спецпроєкти

Kyiv Animal Rescue Group збирає кошти на експедиційний бус, щоб рятувати тварин з небезпечних регіонів

Команда порятунку тварин Києва Kyiv Animal Rescue Group відкрила збір на експедиційний бус: автомобіль, призначений для дальніх виїздів та порятунку тварин в зонах, де необхідна евакуація.

KARG відзвітувала про вдале завершення першої місії в Бахмуті. У місто та околиці доправлено більше тонни кормів, евакуйовано 38 тварин, повідомляє команда.

Трохи про врятованих чотирилапих:

  • з одного з блокпостів забрано маленьке змерзле кошеня;
  • в Червоній горі евакуйовано пса з контузією, якого знайшли військові;
  • поблизу Часова Яра військові знайшли та передали на евакуацію пса Малиш з травмою лапи;
  • на вулиці Широкій відловлено та евакуйовано кошеня на ім’я Дон Басс. Вся його родина загинула, кошеня дивом вижило.
01/4

Великий експедиційний бус, якого у Kyiv Animal Rescue Group зараз немає, потрібен для продовження евакуації тварин. Автівка має бути надійною, бо вихід з ладу або навіть незначна несправність у «гарячій точці» може закінчитись не тільки провалом місії, а й загибеллю екіпажу і врятованих тварин.

Гроші на евакуаційний бус можна надсилати на карту: 4731185618597444.

Kyiv Animal Rescue Group – це служба порятунку тварин, яка працює з 2014 року. За час своєї діяльності команді вдалося врятувала понад 10 тисяч живих істот.

Під час повномасштабної війни KARG продовжує свою діяльність. До служби можна телефонувати, якщо тварині загрожує небезпека: +380 93 986 22 62, +380 98 844 79 37. У разі загрози життю чотирилапих команда приймає виклики цілодобово.

Організація також веде просвітницьку діяльність щодо поводження з тваринами: наприклад, нагадує про важливість перевіряння капота автівки в холоди. Машини стають прихистком для котів, і якщо не перевірити авто, це може призвести до травмування чи навіть смерті чотирилапого.

Фото в матеріалі: фб KARG

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь