Спецпроєкти

Роберт Дель Найа з Massive Attack випустив ремікс на пісню «Океана Ельзи» «Обійми»


Фронтмен гурту Massive Attack  Роберт Дель Найа випустив ремікс на пісню «Обійми» «Океана Ельзи». Трек називається Obiymy (Legacy of War Mix), а відео на нього знято з використання кадрів руйнування України через напад рф.

Прибуток, отриманий від пісні, передадуть до фонду Legacy of War Foundation – міжнародної благодійної організації, яка допомагає цивільним особам, які постраждали під час воєнних дій. Організацію заснував фотограф і активіст Джайлз Дьюлі.

Legacy of War Foundation співпрацюватиме з українською організацією UNITED24: завдяки цій колаборації вдасться відновити зруйновані будівлі в Київській області в межах програми Rebuild Ukraine.

Вперше Дель Найя зустрівся з Вакарчуком під час концерту Massive Attack в українській столиці у 2018-му.

«Ми відновили спілкування, коли почалося вторгнення в Україну. Минулого року я повернувся в Україну з Джайлзом Дюлі, щоб на власні очі побачити руйнування, завдані країні, Києву та його околицям протягом року тривалої російської збройної агресії. Основна мета цієї співпраці — виявити акт громадянської солідарності з народом України та надати матеріальну допомогу тим, хто її найбільше потребує», — пояснив Роберт Дель Найа.

Вакарчук своєю чергою підкреслив, що для нього є честю бути частиною проєкту та допомагати українцям і українкам, які цього потребують.

Раніше ми повідомляли, що перший плейлист з саундтреками до мультфільму «Мавка. Лісова пісня» можна послухати на всіх музичних платформах.

Також ми писали, що «Бумбокс» та Сергій Жадан презентували кліп на OST до фільму «Мирний-21».

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь