Спецпроєкти

Helsi запустив сервіс термінових онлайн-консультацій: можна отримати е-рецепт та направлення


Медичний провайдер Helsi запустив сервіс термінових онлайн консультацій. Сервіс доступний і для українців, які проживають за кордоном, повідомляє прес служба компанії. 

Подробиці 

Протягом 15 хвилин пацієнт може отримати відповіді щодо стану здоров’я, направлення до вузького спеціаліста та електронний рецепт на рецептурні лікарські засоби. Також доступний повторний е-рецепт через сервіс.

Лабораторні дослідження можна прикріпити до консультації та показати лікарю всю динаміку хвороби. 

Вартість консультації – 200 гривень. 2/3 коштів отримує лікар, що надає послугу. 

Як це працює

Термінову консультацію можна отримати через додаток Helsi через аудіо-, відеозв’язок чи чат для спілкування з лікарем. 

Час очікування лікаря – декілька хвилин. 

Тривалість термінового онлайн прийому – близько 15 хвилин, у складних випадках лікар продовжить час самостійно. Водночас пацієнт може самостійно може скасувати зустріч до початку консультації.

Якщо прийом не відбувся, заявка автоматично скасується через дві години, а гроші повернуться на рахунок. Якщо консультація перервалася, лікар сконтактує з вами пізніше. 

Як записатися:

  • Авторизуватися у застосунку Helsi;
  • обрати розділ «Сервіси»;
  • «Термінова онлайн консультація». 

У додатку можна обрати, для кого створити консультацію: для себе або рідних.

Наприклад, сервіс передбачає замовлення і сплату за послуги з акаунту  батьків для дитини. У момент консультації необхідна присутність когось із батьків або законних представників дитини.

Якщо пацієнт повнолітній і замовляє консультацію для родичів, у «пов’язаних особах» треба обрати їхню медичну картку і підтвердити зв’язок через смс-повідомлення. 

На першому етапі до системи долучені лікарі з найвищими рейтингами та інтегрованими відгуками пацієнтів.

У попередньому матеріалі ми повідомляли, що весною 2023 року МОЗ запроваджує електронний рецепт на всі рецептурні ліки та пояснювали, чому рецептурні препарати, які з квітня продаватимуться за е-рецептом, можна було раніше вільно купити. 

Раніше ми розповідали, що Helsi та компанія «Київстар» надають можливість всім абонентам за кордоном тримати зв’язок зі своїм лікарем 24/7 без списання мегабайтів інтернету.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь