Спецпроєкти

У вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрили інтерактивну просвітницьку виставку: вона є безкоштовною та інклюзивною


24 квітня у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» презентували інтерактивну виставку «Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда».

При наведенні смартфону на постери з виставки мобільний застосунок edAR активує та «оживлює» їх.

Відвідувачі побачать 3D моделі, аудіо, відео та VR-портали, що разом спонукають до більш глибокого дослідження, занурення у тему та кращого запам’ятовування даних та фактів, повідомляють в КМДА.

Основна мета проєкту – це навчити людей розрізняти маніпуляції та пропаганду, вміти розвінчувати фейки, а також навчитися медіаграмотності та вміти захистити себе та своє інформаційне середовище.

Виставка «Справжні причини війни, або як працює російська пропаганда» – інтерактивна, сучасна, технологічна, безкоштовна та інклюзивна, має супровід кожного експонату українською та англійською мовами.

Проєкт розроблено: ГО «Європейський Інститут Чорнобиля» у партнерстві з ініціативою «НотаЄнота» в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Також проведення виставки планується в Іспанії, Франції, Словаччині, Чехії та в інших європейських країнах.

Інтерактивна виставка триватиме з 24 квітня до 24 травня у вестибюлі станції «Золоті ворота». Вхід вільний.

Раніше ми повідомляли, що стартував продаж видання про події війни – кошти з продажів підуть на відбудову України.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь