Спецпроєкти

У Києві відкриється друга книгарня Readeat: у домашньому форматі та з кавʼярнею


У Києві на початку весни запрацює друга книгарня Readeat, повідомив її засновник Дмитро Феліксов. За його словами, це буде домашній формат книгарні.

Нова Readeat відкриється у ЖК «Комфорт Таун» (вулиця Березнева 12), навпроти відділення «Нової Пошти».

«Цей формат передбачає книгарню біля дому з асортиментом понад 1500 тайтлів. Усі головні новинки й хіти, сучасна українська література, класичні автори, література для самопізнання, комікси та відмінна добірка дитячої літератури, а також книги англійською мовою», – розповів Феліксов.

У книгарні працюватиме кавʼярня. В інтерʼєрі нової Readeat, як і в попередній, планують додати вінтажні елементи, зокрема стіл понад столітньої давнини.

Книгарня Readeat на Антоновича

Перша книгарня Readeat запрацювала 1 вересня 2023 року на Антоновича, 50. Напередодні, 30 серпня, команда провела першу зустріч з учасниками ринку — видавцями, книгарями, письменниками, книжковими блогерами та критиками, щоб ті першими побачили нову книгарню й могли поставити свої запитання безпосередньо її засновнику.

Раніше ми повідомляли, що головною редакторкою сайту нової книгарні має стати засновниця bit.ua Тетяна Гриньова. Втім, Дмитро Феліксов повідомив – Тетяна не працюватиме на цій посаді.

«Причина в ритмі, в кількості задач і відповідальності, з якою впоратись важко, враховуючи, що вона не знаходиться в Україні. Вона впоралась з всіма процесами по технічному запуску, але далі її сил на такий ритм не вистачить», – прокоментував він.

Фото з обкладинки: фб Readeat

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь