Спецпроєкти

М’ясо на грилі та 12 видів сидру. На Подолі відкрилася цілодобова сидерія Urban Grill


50
Неподалік від Контрактової площі відкрився заклад Urban Grill meat & cider, де можна скуштувати м’ясо, приготоване на грилі, та більше десяти видів сидру.

Новий триповерховий заклад Urban Grill, що розташований на вулиці Хорива та працює у режимі 24/7, відкрили власники пабів «Толстый лев» і Crazy Jack. Вони називають Urban Grill «першою масштабною сидерією із грильовою лінією завдовжки понад три метри».

«Смачне м’ясо та соковиті реберця за авторським рецептом українського генія грилю Дена Беньковських просто необхідно скуштувати хоча б раз у житті. Це як Париж — треба побачити і… обов’язково повторити», — кажуть засновники закладу.

У меню зробили акцент на м’ясі та сидрі. Тут можна замовити свинячу рульку, копчені ребра, асорті ковбасок, курячі крильця, бургери, шаурму із телятиною або куркою, а також стейки та курча, які готують на грилі.

Окрім м’яса, у закладі також солідний вибір закусок, салатів, основних страв і десертів.

Сидру в меню цілих дванадцять видів: з яблук, груш, меду, полуниці, вишні, журавлини, абрикосу, дині, грейпфруту та навіть з гуави. Також у барному меню можна знайти широкий вибір пива, вина та міцного алкоголю.

Дещо з меню:

  • теплий салат з грушею і телятиною – 157.55 грн
  • борщ із телятиною – 81.77 грн
  • фірмова сковорідка із телятиною та квасолею – 146.77 грн
  • шаурма із телятиною – 157.55 грн
  • бургер Канзас – 189,77 грн
  • стейк Рібай – 369,77 грн
  • половинка курчати на грилі із грибами – 198.55 грн
  • будь-який сидр – 41.77 грн/500 мл

Також у закладі є окреме меню сніданків, які тут подають з 06:00 до 12:00.

Про те, чому всі божеволіють від сидру, ми вам вже розповідали, докладніше читайте тут.

Urban Grill meat&cider
вул. Хорива, 25/12
розклад роботи: цілодобово
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь

Долучайтеся до нашого Telegram-каналу з тестами! 😎