Спецпроєкти

6 реальних історій сексу на першому побаченні


Мабуть багато хто чув із серіалів та кіно, а може, й у реальному житті про «правило трьох побачень». Згідно з ним саме це побачення повинно закінчитись сексом. Але невідомо, хто його придумав, на основі чого та чи працює воно взагалі. Це правило не поширюється хоча б на тих людей, які прийняли рішення знайти собі партнера на одну ніч і зробити своє побачення першим і останнім. А як це буває, коли все пішло не за планом і ви опинились у ліжку (а може, й інших цікавих місцях) з кимось на першому побаченні? Ось декілька реальних історій найгарячіших побачень. 

Денис, 25 

Це сталося давно. Секс на першому побаченні в мене був тільки раз. Ми познайомилися в мережі, вирішили зустрітись. Я завжди кажу про те, що якщо виникне якась хімія між нами, тоді є сенс спілкуватись, якщо ні, то, мабуть, просто не моя людина. З тією дівчиною вона і виникла. Тож ми пішли в Макдональдс і зробили це в туалеті для інвалідів. Нам сподобалось. Якийсь час ми спілкувались, маю на увазі секс. Ну а потім просто перестали. 

Саша, 22

Ми познайомились у Тіндері. Виявилось, що в нього була фейкова фотографія профілю. Він надіслав мені реальну, пояснив, чому не зміг поставити свою, і ми продовжили спілкування. Він живе в іншому місті, а я тоді приїхала до батьків з Києва. Я спочатку думала, що він – фейк, а потім він надіслав мені квіти, а в четвер приїхав після роботи до мене в місто, зняв найбільший номер, який ми знайшли. Ще ми вирішили, що хочемо спробувати МДМА разом (вживання наркотиків шкідливе для вашого здоровя, – прим.ред.).  Ми переодягнулись у готельні халати та капці, слухали музику і танцювали в номері. Покохалися, заснули, а вранці він поїхав на роботу. І він, і я сказали, що не робили такого досі. А через день я поїхала у своє місто. 

Антон, 28

Познайомились у Тіндері. Зустрілись у закладі, повечеряли. Потім я вирішив показати їй свій улюблений бар з настоянками. Десять шотів зробили свою справу, і ми поїхали до мене. Секс був дуже класний. Потім ми просто бачились і спали. Я думав, що ми будемо зустрічатись, але щоразу все закінчувалося тільки сваркою. 

Олена, 21 

Це було в Одесі, я тоді там жила. Ми познайомились із хлопцем в барі. Там ми просиділи довго і випили вже достатньо. Було літо, і ми вирішили піти на пляж. Там все і сталося. Що я памятаю про ту ніч? Я потім декілька місяців знаходила пісок у квартирі. А на пляжі після цього не була (сміється). Ми обмінялися контактами, спілкувались якийсь час онлайн, але більше не бачились. І я переїхала з Одеси. 

Олена, 23

Ми познайомились у клубі. Попри стереотип, сексу в клубі чи після нього в нас не було. Я дала йому свій номер. Він був років на 15 старший від мене. Почали спілкуватись, і він запросив на побачення. Ми пішли в дуже дорогий ресторан. Він прийшов у білій сорочці. Я це дуже добре пам’ятаю, тому що тоді я ходила на побачення з хлопцями свого віку, а вони не дуже старались для побачень. Ми повечеряли, випили вина. Потім ми сіли в машину, і він запропонував поїхати до нього. Секс мені сподобався. Але памятаю, як його пес увесь час ліз на ліжко, а він його відпихав ногою. Мені було і смішно, і шкода пса, якого, до речі, звали Пікассо. Ми потім зустрічалися ще пів року, а тоді він зник. Буквально. Перестав відповідати і змінив номер.

Кирило, 23

Ми познайомилися в Інстаграмі. Переписувались там декілька років час від часу  і ніколи не бачились. Потім якось вирішили зустрітись. Ми взяли каву і пішли гуляти в парку на Арсенальній. Було літо, дуже спекотно. Ну і якось ми в тому парку знайшли таке тихе місце, а вона ще й пришла в дуже короткій спідниці. Памятаю, як вона потім хвилювалася, що в неї коліна червоні. Ми, до речі, досі спілкуємось, але я зараз живу в іншому місті. Я повертаюсь у Київ цієї весни і думаю, що ми ще зустрінемося. Підемо в парк. 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь